Credite de 23 milioane de euro pentru International Leasing – IFN

Credite de 23 milioane de euro pentru International Leasing – IFN

In primul trimestru al anului 2007, International Leasing – IFN a contractat credite in valoare totala de 23 milioane de euro. Sumele, acordate sub forma plafoanelor de finantare, au fost obtinute de la trei importante banci din sistemul bancar romanesc, respectiv Banca Comerciala Romana (15 milioane euro), Piraeus Bank (5 milioane euro) si Bancpost (3

In primul trimestru al anului 2007, International Leasing – IFN a contractat credite in valoare totala de 23 milioane de euro. Sumele, acordate sub forma plafoanelor de finantare, au fost obtinute de la trei importante banci din sistemul bancar romanesc, respectiv Banca Comerciala Romana (15 milioane euro), Piraeus Bank (5 milioane euro) si Bancpost (3 milioane euro).

Aceste credite vor fi folosite de catre companie pentru finantarea achizitionarii in sistem de leasing financiar atat de bunuri mobile, noi si second-hand, cat si pentru finantarea de imobile.

International Leasing – IFN se afla in negocieri avansate pentru obtinerea unor plafoane suplimentare de creditare de 22 milioane de euro de la alte doua banci cu filiale in Romania.

International Leasing – IFN are o experienta de peste 11 ani pe piata romaneasca de leasing si se afla in topul companiilor independente de leasing din Romania.

Cu o retea de 14 agenti localizati in Arad, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj, Dambovita, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Tulcea, International Leasing – IFN finanteaza in sistem de leasing financiar autoturisme, echipamente si utilaje, atat noi cat si second-hand si bunuri imobiliare.

La sfarsitul anului trecut compania a inaugurat prima franciza a unei companii de leasing din Romania si intentioneaza ca pana la sfarsitul anului 2007 sa deschida zece astfel de francize, in principalele orase ale tarii.

Portofoliul companiei este compus din: leasing auto – 70.1%, leasing echipamente – 23% si leasing imobiliar – 6.9%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos