Credite care ne aduc cadouri

Credite care ne aduc cadouri

Nebunia sarbatorilor tocmai a trecut. Majoritatea promotiilor s-au terminat. Dar, cum romanul este obisnuit sa primeasca ceva, acolo, inca mai sunt banci care ofera diverse premii, mai mici sau mai mari. Cine si ce mai ofera? Creditul de consum “Imediat” de la Bancpost iti aduce 3 super Mini One, dar numai daca l-ai accesat in

Nebunia sarbatorilor tocmai a trecut. Majoritatea promotiilor s-au terminat. Dar, cum romanul este obisnuit sa primeasca ceva, acolo, inca mai sunt banci care ofera diverse premii, mai mici sau mai mari. Cine si ce mai ofera?

Creditul de consum “Imediat” de la Bancpost iti aduce 3 super Mini One, dar numai daca l-ai accesat in perioada 1 decembrie 2006 – 28 februarie 2007. La cele 3 extrageri lunare vor participa toti clientii bancii care au aplicat si carora li s-a aprobat acordarea acestui credit. Odata ce ai obtinut aprobare pentru acest credit, poti primi gratuit un card de credit Visa Electron sau Visa Classic, fara comision de emitere si fara taxa de administrare pentru primul an.

Creditul ipotecar pentru cumpararea de locuinta sau teren, promovat de OTP Bank in cadrul campaniei „O rata mica pentru o casa mare”, iti poate aduce 12 premii constand in electrocasnice in valoare de 5.000 lei fiecare si un autoturism Toyota Avensis in valoare de 18.000 euro. Promotia se desfasoara in intervalul 1 februarie – 30 aprilie 2007, iar pentru a beneficia de ea trebuie sa te folosesti de credit in aceasta perioada. In plus, pe langa premii, OTP a extins perioada maxima de rambursare a creditului ipotecar, in lei, de la 30 de ani la 35 de ani, si de asemenea, pentru euro si franci elvetieni, de la 25 la 35 de ani. In perioada promotiei, limita maxima de varsta pana la care se poate rambursa creditul creste de la 65 ani la 70 ani.

BCR a demarat o campanie promotionala cu premii destinata posesorilor de carduri emise de banca. In cadrul acestei campanii vor fi oferite 220 de premii în valoare de 300 euro fiecare, in echivalent lei. Oferta promotionala se deruleaza in perioada 22 ianuarie 2007 – 8 aprilie 2007. „BCR vine, ca intodeauna, in sprijinul clientilor sai. In acelasi timp campania are si rolul de a stimula platile cu cardul, contribuind la consolidarea culturii bancare in Romania“, a declarat Octavian Costache, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.

Castigatorii isi vor primi cadoul prin alimentarea contului de card. Toti cei care vor efectua tranzactii in valoare de minimum 10 RON în perioada campaniei promoţionale, vor participa la tragerile la sorţi saptamanale. Sunt considerate valide si tranzactiile efectuate in strainatate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos