Credit Zone a intermediat credite de 12,5 milioane euro in primele sase luni de activitate

Credit Zone a intermediat credite de 12,5 milioane euro in primele sase luni de activitate

Brokerul de credite ipotecare Credit Zone a intermediat imprumuturi de 12,5 milioane euro in primele sase luni de activitate pe piata romaneasca, in conditiile in care investitia initiala a companiei s-a ridicat la 300.000 euro, a declarat, marti, directorul general al companiei, Cristian Motca. "Urmarim o strategie de dezvoltare rapida pana la sfarsitul lui 2009,

Brokerul de credite ipotecare Credit Zone a intermediat imprumuturi de 12,5 milioane euro in primele sase luni de activitate pe piata romaneasca, in conditiile in care investitia initiala a companiei s-a ridicat la 300.000 euro, a declarat, marti, directorul general al companiei, Cristian Motca.

"Urmarim o strategie de dezvoltare rapida pana la sfarsitul lui 2009, insemnand angajarea unui numar de 150 de consilieri si deschiderea a 20 de sedii in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Brasov si Iasi, cu o investitie de aproximativ 3 milioane euro", a spus directorul general al Credit Zone.

In octombrie 2007, Credit Zone si-a deschis primul sediu in Bucuresti si avea patru consilieri, iar in martie 2008 si-a extins activitatea prin deschiderea celui de-al doilea seediu, tot in Bucuresti, ajungand astfel la 20 de consilieri in ambele sedii.

Brokerul de credite a incheiat parteneriate cu 15 institutii financiar bancare – Alpha Bank, ATEbank, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Bancpost, BCR, BRD, Credit Europe Bank, Domenia Credit, Egnatia, OTP, Piraeus Bank, Raiffeisen, UniCredit, Volksbank – si poarta discutii de parteneriat cu inca cinci institutii, potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos