Credit Suisse si Morgan Stanley ar putea prelua 1,5% din EADS

Credit Suisse si banca americana de investitii Morgan Stanley ar putea prelua circa 1,5% din actiunile grupului european de aeronautica si aparare EADS, de la DaimlerChrysler, care va vinde o participatie de 7,5% la companie, potrivit cotidianului Financial Times Deutschland. Bancile sunt interesate de aproximativ 20% din pachetul de actiuni vandut de grupul auto. Achizitia

Credit Suisse si banca americana de investitii Morgan Stanley ar putea prelua circa 1,5% din actiunile grupului european de aeronautica si aparare EADS, de la DaimlerChrysler, care va vinde o participatie de 7,5% la companie, potrivit cotidianului Financial Times Deutschland. Bancile sunt interesate de aproximativ 20% din pachetul de actiuni vandut de grupul auto.

Achizitia titlurilor urmeaza sa fie realizata prin intermediul unor instrumente derivate, pentru ca DaimlerChrysler sa isi mentina drepturile de vot. 

Deutsche Bank, Commerzbank, Goldman Sachs si banca germana pentru dezvoltare KfW au convenit, in decembrie 2006, sa preia pachetul de 7,5% din actiuni, dar guvernul german urmareste cresterea numarului de cumparatori, la aproximativ 12 institutii.

Sursa: Mediafax

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos