Credit imobiliar in lei cu DAE sub 10%

Credit imobiliar in lei cu DAE sub 10%

UniCredit Tiriac Bank vine in intampinarea clientilor care doresc sa achizitioneze sau sa construiasca o locuinta si lanseaza un credit imobiliar in lei, cu o dobanda foarte avantajoasa, calculata ca ROBOR la 3 luni + marja de 3,25%, pentru care DAE este sub 10%. Astfel, pentru un credit imobiliar de achizitie in lei, la o

UniCredit Tiriac Bank vine in intampinarea clientilor care doresc sa achizitioneze sau sa construiasca o locuinta si lanseaza un credit imobiliar in lei, cu o dobanda foarte avantajoasa, calculata ca ROBOR la 3 luni + marja de 3,25%, pentru care DAE este sub 10%. Astfel, pentru un credit imobiliar de achizitie in lei, la o suma imprumutata de 120.000 lei, pe 30 de ani, clientul plateste o rata lunara de doar 973 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) ajunge la 9,75%.

Banca a lansat si un nou credit de nevoi personale cu ipoteca in lei, pentru care dobanda este calculata ca ROBOR la 3 luni + marja de 5,25%. Acest produs poate fi utilizat atat pentru finantarea nevoilor personale, cat si pentru refinantarea unuia sau mai multor credite anterior contractate. „Prin lansarea noii oferte, am incercat sa tinem cont de nevoile clientilor nostri si le-am facilitat accesul la credite in moneda in care isi primesc veniturile. Astfel, incercam sa diminuam potentialele riscuri asociate creditarii pe termen lung”, a declarat Bogdan Spuza, Director de Marketing si Segmente in cadrul diviziei de Retail a UniCredit Tiriac Bank.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos