Credit imobiliar fara avans sau cum iti cumperi avantajos o casa pe firma

Credit imobiliar fara avans sau cum iti cumperi avantajos o casa pe firma

Oficialii Bancii Transilvania au venit in fata presei cu doua saptamani inainte fata de data programata pentru a lansa produsul cu numarul 8 adresat IMM-urilor. "N-am mai avut rabdare. Ne place noul produs si vrem sa-l vindem", a precizat Ionut Patrahau, directorul general adjunct al bancii. "Proprietati imobiliare pe firma. Credit fara avans." este noua

Oficialii Bancii Transilvania au venit in fata presei cu doua saptamani inainte fata de data programata pentru a lansa produsul cu numarul 8 adresat IMM-urilor. "N-am mai avut rabdare. Ne place noul produs si vrem sa-l vindem", a precizat Ionut Patrahau, directorul general adjunct al bancii. "Proprietati imobiliare pe firma. Credit fara avans." este noua inovatie a Bancii Transilvania, care se sprijina pe doua caracteristici de invidiat: nu se solicita avans si perioada de rambursare este pe 15 ani. Ionut Patrahau considera ca noul credit se potriveste ca o manusa in primul rand oamenilor de afaceri care doresc sa-si achizitioneze o casa insa nu sunt eligibili din cauza salariului insuficient si nu detin banii de avans (25% din valoarea locuintei). Se pliaza totodata pe nevoile afacerilor care se pot desfasura intr-un apartament de bloc: cabinete medicale, de avocatura, notariale etc. Acesti intreprinzatori au posibilitatea de a sustine cumpararea unui astfel de spatiu cu banii pe care-i achita oricum pe chirie.

Suma maxima acordata de Banca Transilvania pentru obtinerea acestui produs este de 200.000 euro (sau echivalent lei), dobanda pentru creditul in lei este de 10,5% iar pentru cel in euro de 11,5% (variabile). Clientii trebuie sa mai achite un comision de acordare de 2% daca avansul este zero (acesta scade in functie valoarea avansului pe care-l poate sustine intreprinzatorul), un comision de 0,5%/luna in primul an (6% pe an) si un comision de revizie de 1% semestrial din soldul creditului. Alte avantaje esentiale ale produsului sunt perioada de gratie de 9 luni si raspunsul rapid (de maximum 2 ore).

"Stiam ca piata cere un asemenea credit cum de altfel stiam ca mai exista si altele, insa am asteptat oportunitatea de a veni cu un produs care sa nu mai existe si care sa rezolve probleme ale micilor intreprinzatori pe care altele nu le rezolva", a evidentiat directorul general adjunct al BT importanta avantajelor oferite de "Proprietati imobiliare pe firma. Credit fara avans.". "Este un credit pentru clienti optimisti acordat de o banca optimista", a concluzionat Ionut Patrahau.

www.dinucornel.ro
Cornel Dinu
cornel.dinu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos