Credit Europe Bank preia divizia de finantari ipotecare

Credit Europe Bank preia divizia de finantari ipotecare

Credit Europe Bank Romania va prelua pachetul de 99,9% din actiunile Credit Europe Ipotecar IFN, o divizie a grupului turc specializata in acordarea de finantari pentru investitii imobiliare. Compania era controlata, de la infiintarea sa in 2006, de Credit Europe Bank Olanda, una dintre cele mai mari filiale ale grupului turc FIBA. In vara trecuta

Credit Europe Bank Romania va prelua pachetul de 99,9% din actiunile Credit Europe Ipotecar IFN, o divizie a grupului turc specializata in acordarea de finantari pentru investitii imobiliare.

Compania era controlata, de la infiintarea sa in 2006, de Credit Europe Bank Olanda, una dintre cele mai mari filiale ale grupului turc FIBA. In vara trecuta Credit Europe Ipotecar a absorbit o alta subsidiara a grupului, Credit Europe Servicii Financiare. (Ziarul Financiar)

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos