Credit Europe Bank le-a solicitat mai multor angajati demisia

Credit Europe Bank le-a solicitat mai multor angajati demisia

Angajatii Credit Europe Bank au cerut sprijinul Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci, dupa ce banca a decis inceperea unei proceduri de restructurare, prin care salariatilor li se cere sa-si semneze demisia, pentru a evita plata salariilor compansatorii, sustine presedintele federatiei. "Am primit 3 sesizari din partea CEB, insa nefiind membri membri de sindicat, nu

Angajatii Credit Europe Bank au cerut sprijinul Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci, dupa ce banca a decis inceperea unei proceduri de restructurare, prin care salariatilor li se cere sa-si semneze demisia, pentru a evita plata salariilor compansatorii, sustine presedintele federatiei. "Am primit 3 sesizari din partea CEB, insa nefiind membri membri de sindicat, nu am putut interveni pentru a-i sprijini. El sustine, cu toate acestea, ca in celelalte banci membre ale sindicatului nu a exista pâna in prezent presiuni de acest fel asupra salariatilor, in conditiile in care FSAB trebuie sa primeasca o sesizare in acest sens cu cel putin 60 de zile inainte", a mai spus presedintele federatiei, Paraschiv Constantin.

Totodata, FSAB va purta discutii cu reprezentantii bancilor pentru gasirea unor solutii in actualul context, in cazul in care se va observa o incetinire drastica a activitatii ofiterilor de credite. "Pana la sfarsitul lunii martie vrem sa incheiem discutiile cu bancile si este posibil ca unii ofiteri de credite sa nu mai poata lucra la aceeasi intensitate si sa fie transferati la recuperari de creante. Facem o analiza la nivelul federatiei si luam in calcul recalificarea salariatilor", a mai spus Constantin.

Am semnalat acesta problema in materialul:


Banci goale – 6.000 de bancheri pleaca acasa!

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos