Credit Europe Bank lanseaza un nou produs pentru plata facturilor de catre IMM-uri

Credit Europe Bank lanseaza un nou produs pentru plata facturilor de catre IMM-uri

Credit Europe Bank va lansa un produs destinat firmelor mici si mijlocii, care isi vor putea plati facturile catre furnizorii de marfuri si servicii direct din contul curent deschis la banca, pe baza listei de facturi emise de furnizori, a anuntat, luni, banca. Clientii Credit Europe Bank pot elimina astfel drumurile la banca, pot urmari scadenta facturilor

Credit Europe Bank va lansa un produs destinat firmelor mici si mijlocii, care isi vor putea plati facturile catre furnizorii de marfuri si servicii direct din contul curent deschis la banca, pe baza listei de facturi emise de furnizori, a anuntat, luni, banca.

Clientii Credit Europe Bank pot elimina astfel drumurile la banca, pot urmari scadenta facturilor si isi pot monitoriza platile prin cecuri si bilete la ordin.

In plus, ei beneficiaza de costuri comparabil mai mici fata de cele standard pentru efectuarea transferurilor, mai spun reprezentantii bancii. Produsul Direct IMM poate avea si o linie de credit atasata, destinata exclusiv platii facturilor decontate prin intermediul facilitatii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos