Credit Europe Bank a lansat un produs pentru IMM-uri, destinat constructiilor, extinderilor si amenajarilor imobiliare

Credit Europe Bank a lansat un produs pentru IMM-uri, destinat constructiilor, extinderilor si amenajarilor imobiliare

Credit Europe Bank lanseaza creditul Construct IMM, un nou produs dedicat finantarii oricaror tipuri de constructii, extinderi sau amenajari imobiliare, precum si refinantarii creditelor cu destinatie similara acordate de alte institutii financiare, transmite banca intr-un comunicat.  Beneficiarii eligibili pentru acest produs sunt intreprinderile mici si mijlocii  stabile din punct de vedere financiar, care au experienta

Credit Europe Bank lanseaza creditul Construct IMM, un nou produs dedicat finantarii oricaror tipuri de constructii, extinderi sau amenajari imobiliare, precum si refinantarii creditelor cu destinatie similara acordate de alte institutii financiare, transmite banca intr-un comunicat. 

Beneficiarii eligibili pentru acest produs sunt intreprinderile mici si mijlocii  stabile din punct de vedere financiar, care au experienta in domeniu de minim 1 an si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati.

“Misiunea bancii, in ceea ce priveste segmentul IMM-urilor, este de a deveni o sursa  principala de finantare, informare si consultanta pentru segmentul dedicat IMM-urilor. Astfel, pe o piata in continua expansiune, unde constructiile raman cel mai dinamic sector al economiei, consideram ca produsul Construct IMM apare la momentul oportun, completand gama creditelor de investitii destinate intreprinderilor mici si mijlocii, venind in intampinarea nevoilor acestora. Produsul ofera clientilor nostri posibilitatea construirii, extinderii sau modernizarii spatiilor de birouri, de productie, depozitare sau comercializare”, a declarat  Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct  – Divizia IMM, Credit Europe Bank.

Prin noul produs se propune un parteneriat pe termen lung, in conditiile in care finantarea poate ajunge pana la 15 ani, oferindu-se in acelasi timp o perioada de gratie de maximum 9 luni, in functie de tipul investitiei.

Produsul este unul flexibil, adaptat nevoilor companiilor IMM care doresc sa se extinda prin dezvoltari imobiliare proprii. Banca poate sustine toate cheltuielile legate de viitoarea investitie, cu avantajul unei perioade de utilizare a creditului corelata cu graficul de derulare a lucrarilor, care se poate intinde pana la 12 luni, se mai arata in comunicat. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos