Credit de la Romexterra pentru a rambursa credite anterioare la HVB Tiriac

Producatorul de electronice si electrocasnice Tehnoton Iasi intentioneaza sa contracteze un imprumut de 9,68 milioane lei de la Romexterra Bank, pentru a rambursa credite anterioare la HVB tiriac si pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat. Contractarea finantarii va fi discutata de actionari intr-o Adunare Generala Extraordinara convocata la jumatatea lunii februarie. Compania isi propune

Producatorul de electronice si electrocasnice Tehnoton Iasi intentioneaza sa contracteze un imprumut de 9,68 milioane lei de la Romexterra Bank, pentru a rambursa credite anterioare la HVB tiriac si pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat. Contractarea finantarii va fi discutata de actionari intr-o Adunare Generala Extraordinara convocata la jumatatea lunii februarie.

Compania isi propune pentru exercitiul financiar 2007, un plafon de credite bancare in valoare de trei milioane euro, pentru care va putea garanta cu garanta cu terenurile si cladirile proprii.

Tehnoton, parte a grupului Omega-Tehnoton, este specializata in prelucrarea metalelor si a materialelor plastice, precum si in producerea de dispozitive electronice, electrocasnice, electrotehnice si echipamente destinate transportului feroviar.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos