Credit Agricole Bank Romania lanseaza o campanie de 2 luni pentru refinantarea creditelor cu ipoteca

Credit Agricole Bank Romania lanseaza o campanie de 2 luni pentru refinantarea creditelor cu ipoteca

Credit Agricole Bank Romania lanseaza o campanie pentru refinantarea creditelor cu ipoteca – dobanzi promotionale, zero comision de analiza a dosarului de credit si evaluarea imobilului platita de catre banca. Oferta se adreseaza persoanelor fizice care detin credite pentru nevoi personale cu ipoteca sau credite ipotecare la alte banci si care doresc sa le refinanteze.

Credit Agricole Bank Romania lanseaza o campanie pentru refinantarea creditelor cu ipotecadobanzi promotionale, zero comision de analiza a dosarului de credit si evaluarea imobilului platita de catre banca.

Oferta se adreseaza persoanelor fizice care detin credite pentru nevoi personale cu ipoteca sau credite ipotecare la alte banci si care doresc sa le refinanteze. Banca nu percepe comision de analiza a dosarului de credit si plateste evaluarea imobilului.
Un alt beneficiu important pentru client este dobanda avantajoasa, in cazul in care acesta isi vireaza venitul intr-un cont deschis la banca.

Dobanda este compusa din indicele de referinta plus marja bancii.
Indicii EURIBOR si ROBOR sunt revizuibili la 3 luni.

Campania se desfasoara in perioada 22 Octombrie – 21 Decembrie 2012.

 “Acordam o atentie deosebita planurilor de viitor ale clientilor nostri si de aceea venim in intampinarea lor cu oferte speciale, menite sa raspunda prompt si eficient nevoilor financiare ale acestora”, a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos