Credisson lanseaza imprumutul de nevoi pentru clientii fideli

Credisson lanseaza imprumutul de nevoi pentru clientii fideli

Credisson, lider pe piata creditelor de consum, ofera pentru clientii fideli posibilitatea de a beneficia de credite pentru nevoi personale, prin care acestia pot accesa sume intre 1.000 si 3.000 RON. Durata minima de creditare este de 6 luni, putand fi extinsa pana la 3 ani. Lovitura de gratie o reprezinta accesibilitatea. Noul produs de

Credisson, lider pe piata creditelor de consum, ofera pentru clientii fideli posibilitatea de a beneficia de credite pentru nevoi personale, prin care acestia pot accesa sume intre 1.000 si 3.000 RON. Durata minima de creditare este de 6 luni, putand fi extinsa pana la 3 ani. Lovitura de gratie o reprezinta accesibilitatea. Noul produs de creditare prezinta o serie de particularitati, menite sa simplifice accesul clientilor fideli la finantarea nevoilor personale.

Acestia sunt selectionati pe criterii de bonitate si fidelitate si sunt anuntati printr-o scrisoare ca pot beneficia de un credit de nevoi personale in valoare preaprobata de 2.000 RON. Tot ce au de facut este sa dea un telefon de confirmare, sa completeze declaratia atasata scrisorii si sa mearga sa ridice banii, dintr-unul din magazinele indicate in scrisoare. Imprumutul poate fi folosit pentru satisfacerea oricaror nevoi financiare fara nici un fel de limitare din partea Credisson.

"Vrem sa rasplatim fidelitatea clientilor printr-un produs avantajos si flexibil, care se inscrie in seria ofertelor inovative pe care Credisson le-a lansat deja sau intentioneaza sa le scoata pe piata in acest an. Ne bazam, in acest sens, pe expertiza financiara si inovationala a grupului Cetelem, anul 2006 insemnand pentru Credisson continuarea strategiei de dezvoltare prin extinderea retelei nationale, a portofoliul de parteneri si a ofertei de servicii financiare, care sa raspunda cat mai bine cerintelor pietei", a precizat Daniel Boaje, vicepresedintele si directorul de Operatiuni al societatii Credisson.

Informatii despre Credisson

Credisson este lider pe piata creditelor de consum din Romania, cu o cota de piata de aproximativ 20%. Societatea a fost preluata in mai 2005 de catre grupul Cetelem, divizia furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas si numarul unu in furnizarea de credite de consum din Europa Continentala. Pe parcursul celor trei ani de activitate, Credisson a oferit finantare unui numar de 750.000 de persoane, in valoare de peste 300 de milioane de euro. Societatea este activa printr-o retea de 460 de puncte de vanzare si are peste 800 de angajati. Bazandu-se pe experienta de peste 50 de ani a grupului Cetelem, si pe o excelenta cunoastere a pietei locale, Credisson isi va extinde in urmatorii ani portofoliul de parteneri si de servicii financiare, folosind expertiza operationala, tehnologica si financiara a acestuia. 

 

Redactia BankingNews

redactia@ bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos