Credex a incheiat in 2007 afaceri de 71 mil.euro

Credex a incheiat  in 2007 afaceri de 71 mil.euro

 Credex, companie de credite de consum controlata de retailerul de electronice si electrocasnice Altex si de Raiffeisen Bank, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 71 mil. euro, in crestere cu 190% fata de 2006. Compania, care detine 85 de puncte de lucru in magazinele Altex si Media Galaxy, a acordat peste

 Credex, companie de credite de consum controlata de retailerul de electronice si electrocasnice Altex si de Raiffeisen Bank, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 71 mil. euro, in crestere cu 190% fata de 2006. Compania, care detine 85 de puncte de lucru in magazinele Altex si Media Galaxy, a acordat peste 122.000 de credite in 2007. Din totalul clientilor, doar 0,8% au intarzieri la plata de peste 90 de zile, in conditiile in care in intreaga piata acest indicator este de 3%, potrivit companiei.

Pentru acest an, Credex si-a propus atingerea unei cifre de afaceri de 110 mil. euro, cresterea numarului de clienti pana la 180.000 si deschiderea a inca 20 de puncte de lucru. "Totodata, Credex isi propune extinderea activitatii sale catre segmente de retail diversificate, urmarind incheierea unor parteneriate cu companii din domeniul serviciilor medicale, fashion, mobila, amenajari interioare sau turism", a declarat Dragos Sirbu, directorul executiv al Credex.
ZF
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos