Cotatia euro 3,50 lei – in septembrie 2007!

Cotatia euro a ajuns la 3,50 lei pentru contractele la termen cu scadenta in luna septembrie tranzactionate la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, majoritatea exportatorilor preferand sa isi asigure un castig sigur indiferent de evolutia monedei nationale, sustin brokerii. Pentru septembrie viitor au fost tranzactionate 100 de contracte pe raportul euro/leu, ceea ce

Cotatia euro a ajuns la 3,50 lei pentru contractele la termen cu scadenta in luna septembrie tranzactionate la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, majoritatea exportatorilor preferand sa isi asigure un castig sigur indiferent de evolutia monedei nationale, sustin brokerii.

Pentru septembrie viitor au fost tranzactionate 100 de contracte pe raportul euro/leu, ceea ce reprezinta contravaloarea unor exporturi de 100.000 euro la cotatia de 3,50 lei. „La acest pret, exportatorul este sigur ca, indiferent de evolutia leului, va obtine 3,50 lei pentru un euro. Avand in vedere preturile de tranzactionare pe scadentele din martie si iunie, exportatorul a facut, cu siguranta, o buna afacere”, au declarat unii brokeri de la Sibiu.

Cea mai dinamica scadenta pe contractul euro-leu a fost, in ultima saptamana, cea pentru luna iunie 2007, preturile coborand de la 3,511 lei la inceputul saptamanii la 3,475–3,49 lei, la finele ei. Pentru contrcatele euro-leu cu scadenta in luna martie 2007, euro a fost tranzactionat la 3,5–3,52 lei, existand cumparatorii de optiuni call (de cumparare) care considera ca euro ar putea reveni la 3,55 lei.

Pe segmentul valutelor, raportul euro/usd a fost tranzactionat saptamana trecuta intre 1,3135 si 1,3136 dolari pentru un euro, cotatia finala fiind de 1,3135 dolari/euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos