Costuri reduse pentru noul credit ipotecar lansat de Millennium Bank

Costuri reduse pentru noul credit ipotecar lansat de Millennium Bank

Millennium Bank a lansat noul Credit Ipotecar, cu costuri mai mici pentru clienti, care includ marje incepand de la 5% plus indicele Euribor/Robor la trei luni, a anuntat banca intr-un comunicat de presa. Valoarea marjei depinde de valoarea avansului si de optiunea clientilor de a-si transfera veniturile la banca. Dobanzile sunt variabile, iar clientii beneficiaza

Millennium Bank a lansat noul Credit Ipotecar, cu costuri mai mici pentru clienti, care includ marje incepand de la 5% plus indicele Euribor/Robor la trei luni, a anuntat banca intr-un comunicat de presa. Valoarea marjei depinde de valoarea avansului si de optiunea clientilor de a-si transfera veniturile la banca. Dobanzile sunt variabile, iar clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comisioane de administrare si de rambursare in avans. In plus, Millennium Bank percepe 0% comision de analiza clientilor care aleg noul Credit Ipotecar pentru a-si refinanta un alt imprumut ipotecar pana la finalul anului 2010.

Campania de promovare a noului Credit Ipotecar este realizata impreuna cu Holograf si este a doua colaborare dintre banca si trupa muzicala pentru promovarea produsului. Clientii care fac o simulare pentru Creditul Ipotecar Millennium Bank primesc gratuit un CD cu Holograf, editie limitata.

„Noul Credit Ipotecar este ajustat conform conditiilor actuale ale pietei si este gandit sa se potriveasca mai multor profiluri de client. Clientii pot opta fie pentru un avans minim, de 20%, fie pentru o dobanda mai mica, in functie de nevoile lor”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank. „Aceste caracteristici noi ale imprumutului continua strategia noastra de a oferi unul dintre cele mai accesibile credite ipotecare de pe piata”, a adaugat Eliza Erhan. Creditul Ipotecar Millennium Bank este acordat pe o perioada de pana la 30 de ani si finanteaza pana la 80% din valoarea imobilului achizitionat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos