Conturile de pensii deschise in baza vechii conventii la Bancpost, valabile pana in aprilie

Conturile de pensii deschise in baza vechii conventii la Bancpost, valabile pana in aprilie

Pensionarii care beneficiaza de conturi curente de pensii deschise la Bancpost, in baza vechii conventii, vor mai putea primi banii prin aceste conturi curente doar pana la sfarsitul luna aprilie, informeaza, joi, Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS). Pensionarii care doresc sa ramana clienti ai bancii trebuie sa opteze pentru

Pensionarii care beneficiaza de conturi curente de pensii deschise la Bancpost, in baza vechii conventii, vor mai putea primi banii prin aceste conturi curente doar pana la sfarsitul luna aprilie, informeaza, joi, Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS).

Pensionarii care doresc sa ramana clienti ai bancii trebuie sa opteze pentru un cont de card si trebui sa se adreseze filialelor teritoriale ale bancii la care au deschis contul curent pentru pensii, iar cei care nu mai doresc sa ramana clienti ai Bancpost vor putea sa aleaga intre serviciile uneia dintre celelalte banci partenere sau sa solicite plata pensiilor prin mandat postal.

In cazul in care pensionarii opteaza pentru serviciile altei banci, dupa inchiderea conturilor deschise la Bancpost, trebuie sa informeze Casa teritoriala de pensii in evidentele careia se afla. Persoanele care vor alege ca mod de plata a drepturilor mandatul postal, vor trebui sa se adreseze casei teritoriale de pensii de domiciliu, prezentand o cerere in care sa mentioneze numarul dosarului de pensie, la care sa anexeze copia actului de identitate din care rezulta adresa domiciliului actual.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos