Consultanta online despre refinantare

Consultanta online despre refinantare

Millennium Bank ofera consultanta online pentru identificarea optiunilor de refinantare potrivite pentru diferite tipuri de nevoi ale clientilor. Banca a lansat un site dedicat, www.creditrefinantare.ro, o aplicatie dezvoltata pe baza a trei profiluri de client si tipuri de nevoi financiare diferite, care permite realizarea de simulari pentru un credit de refinantare Millennium Bank. Dupa ce

Millennium Bank ofera consultanta online pentru identificarea optiunilor de refinantare potrivite pentru diferite tipuri de nevoi ale clientilor. Banca a lansat un site dedicat, www.creditrefinantare.ro, o aplicatie dezvoltata pe baza a trei profiluri de client si tipuri de nevoi financiare diferite, care permite realizarea de simulari pentru un credit de refinantare Millennium Bank. Dupa ce selecteaza una dintre cele trei optiuni – reducerea ratei lunare, economisirea de bani prin mentinerea ratei lunare la acelasi nivel sau reducerea perioadei creditului -, utilizatorii site-ului completeaza informatiile despre creditele pe care le au in prezent, iar aplicatia furnizeaza exemple de calcul.

Platforma ofera o perspectiva noua si diferita asupra refinantarii. Ea nu functioneaza doar ca un instrument pentru calcularea ratei lunare obtinute in urma refinantarii, ci si ajuta utilizatorul sa descopere avantajul economisirii sumei obtinute prin refinantare. Diferenta lunara câstigata in urma refinantarii poate fi pastrata intr-un cont de economii, iar suma astfel strânsa poate fi folosita periodic pentru a achita anticipat creditul de refinantare. in acest fel, clientul poate face economii semnificative, reducând dobânda totala pe care o achita pentru credit, iar calculatorul pus la dispozitie pe site ofera asemenea simulari.

„Acest instrument este un prim pas pentru clientii care sunt interesati sa-si refinanteze creditele si vor sa-si faca o idee despre beneficiile pe care le pot obtine. in plus, el ofera elemente de baza de educatie financiara, familiarizându-i cu ideea de planificare financiara”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Oferta de refinantare a Millennium Bank include trei produse, fiecare dintre ele având caracteristici care raspund unor nevoi specifice ale clientilor. Creditul Ipotecar se adreseaza clientilor care doresc sa refinanteze un alt credit ipotecar pentru a reduce rata lunara, Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca standard poate refinanta orice tip de credit pentru cumularea datoriilor intr-o singura rata lunara, iar Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca pentru Refinantare permite clientilor sa refinanteze un alt credit ipotecar si, in plus, sa obtina o suma de bani suplimentara pe care o pot folosi fie pentru refinantarea altor datorii, fie pentru nevoi personale, care nu trebuie justificate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos