Conso si GECAD au semnat un parteneriat pentru sustinea platilor online prin card

Conso si GECAD au semnat un parteneriat pentru sustinea platilor online prin card

Portalul financiar www.conso.ro, GECAD ePayment si RomCard au incheiat un parteneriat prin care vor contribui la promovarea comertului electronic cu plata online prin  card in Romania. Colaborarea dintre www.conso.ro, GECAD ePayment si RomCard se materializeaza prin lansarea unui canal comun de comunicare – sectiunea dedicata de eCommerce pe www.conso.ro, la adresa www.conso.ro/e-Commerce.html. Materialele postate aici

Portalul financiar www.conso.ro, GECAD ePayment si RomCard au incheiat un parteneriat prin care vor contribui la promovarea comertului electronic cu plata online prin  card in Romania.

Colaborarea dintre www.conso.ro, GECAD ePayment si RomCard se materializeaza prin lansarea unui canal comun de comunicare – sectiunea dedicata de eCommerce pe www.conso.ro, la adresa www.conso.ro/e-Commerce.html. Materialele postate aici de catre cei trei parteneri (articole, sfaturi, demostratii video, raspunsuri la intrebari, etc) sunt menite in primul rand sa creasca nivelul de cunoastere a publicului despre securitatea si avantajele platilor online prin card.

“Adevaratul comert electronic este cel finalizat prin intermediul unei plati cu cardul. Ne-am propus sa promovam acest concept si toate particularitatile lui, pentru a creste increderea in siguranta, eficienta si confortul conferite de cumparaturile pe internet. Am promovat inca de la inceput avantajele celei mai avansate tehnologii internet care permite procesarea tranzactiilor derulate prin intermediul cardurilor – 3D Secure si vom continua sa o facem si pe mai departe, beneficiind de sprijinul celor mai importanti actori de pe aceasta piata“ afirma Alin Iacob, redactor sef www.conso.ro.

Piata de comert electronic din Romania are o dinamica exceptionala, crestere de 260% in 2007 fata de 2006 iar pentru 2008 estimarile situeaza piata la 50 – 70 de milioane de euro si un numar de 700.000 – 800.000 de tranzactii. Cifrele sunt optimiste, dar pentru realizarea lor este nevoie de suport sustinut. Acesta este motivul care a adus impreuna intr-un parteneriat pe termen lung portalul financiar www.conso.ro, GECAD ePayment si RomCard.

“Sunt adeseori intrebata care sunt factorii de care depinde cresterea comertului online cu plata prin card. Factori sunt multi, insa esential este ca jucatorii din domeniu sa se implice mai mult in informare. Piata online este, inca, o noutate si chiar o necunoscuta pentru o mare parte a publicului. Am vazut in parteneriatul cu portalul Conso.ro un instrument excelent de de comunicare cu utilizatorul de internet”, declara Carmen Sebe, director general Gecad ePayment.

Parteneriatul dintre portalul www.conso.ro, GECAD ePayment si RomCard prespune armonizarea eforturilor fiecarei companii de crestere a segmentului comertului online prin card. Prima actiune comuna este sectiunea dedicata exclusiv acestui segment pe portalul www.conso.ro. Aici, toti comerciantii beneficiaza de inregistrare gratuita in director comert electronic, iar cumparatorii afla informatii corecte despre cardurile bancare disponibile si conditiile de tranzactionare online, prin articole, un ghid online cu raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre cumparaturile online, demo tranzactie online (un filmulet demonstrativ care arata cum se deruleaza o tranzactie pe internet, in conditii de siguranta maxima) si sectiunea ‘Sfatul Expertului’ cu raspunsuri specifice pentru intrebarile utilizatorilor, oferite de specialisti GECAD ePayment si RomCard.

“In ultimii ani activitatea de e-commerce bazata pe standardul 3D Secure a cunoscut o crestere spectaculoasa si dorim sa sustinem si pe mai departe aceasta crestere. Fiecare dintre cei trei parteneri de acum, Conso.ro, GECAD ePayment si RomCard isi propune sa incurajeze si sa promoveze platile online prin card, si din acest motiv parteneriatul incheiat astazi este o decizie fireasca, bazata pe obiective si interese comune,” declara Marin Mitroi, director general RomCard.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos