Conduci un Renault? Stiu atunci ce card ai in buzunar

Conduci un Renault? Stiu atunci ce card ai in buzunar

BRD Finance a lansat cardul de credit “Renault”, in colaborare cu producatorul francez de automobile. Produsul este emis sub sigla Mastercard si are o limita maxima de creditare de 15.000 lei. Cardul se emite gratuit in reteaua Renault din Romania posesorilor de astfel de automobile. Detinatorii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la

BRD Finance a lansat cardul de credit “Renault”, in colaborare cu producatorul francez de automobile. Produsul este emis sub sigla Mastercard si are o limita maxima de creditare de 15.000 lei. Cardul se emite gratuit in reteaua Renault din Romania posesorilor de astfel de automobile. Detinatorii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 47 de zile pentru platile realizate cu cardul in punctele de service si vanzare din tara noastra ale producatorului francez de automobile. De asemenea, acestia beneficiaza de reduceri de 10% la orice revizie efectuata in reteaua Renault si platita cu cardul, precum si deplasare gratuita in caz de pana.

Pe langa aceste avantaje, posesorii cardului pot beneficia de reduceri de preturi pentru piese si anumite servicii in reteaua Renault. De asemenea, cardul are un sistem de puncte de fidelitate, acordate in functie de suma si locul cumpararii, in baza carora clientii avand posibilitatea sa achizitioneze cadouri. Astfel, pentru fiecare leu cheltuit in reteaua Renault acestia vor primi 2 puncte, iar pentru un leu cheltuit in afara retelei un punct.

Costurile asociate cardului de credit Renault sunt destul de piperate: dobanda lunara este de 2,2%, echivalentul unei rate anuale de 26,4%. Acesteia i se adauga un comision de administare lunar, aplicat la sold, de 0,5%, in termeni anuali acesta fiind de 6%.

Cardul Renault poate fi folosit pentru plati la orice aparat pentru plata cu cardul la comercianti si pentru retrageri de numerar de la bancomatele care afiseaza sigla Mastercard, in Romania si in strainatate. De asemenea, se pot efectua si plati pe Internet. Posesorii lui vor primi lunar un extras de cont care va include detalii cu privire la tranzactiile efectuate si la punctele acumulate.

“Acest card este unic pe piata auto romaneasca, Romania fiind a treia tara in care exista acest card, dupa Franta si Italia", a declarat Patrick Gelin, presedintele BRD. La randul sau, directorul de marketing al BRD Finance, Liliana Dumitru, a mentionat ca acesta este al zecelea card din portofoliul companiei, iar in urmatoarele luni vor fi lansate inca doua produse noi. Cei 110.000 de clienti Renault vor primi acasa oferta de card,  iar apoi vor trebui doar sa trimita un minimum de acte necesare, pentru a primi cardul. De asemenea, vor fi deschise locuri specializate in showroom-urile Renault unde vor fi emise cardurile.

“Cardurile sunt acordate doar persoanelor fizice, insa ulterior vor fi luati in calcul si cei care au achizitionat un autoturism pe numele unei persoane juridice. Limita de credit acordata clientilor va fi stabilita in functie de gradul de indatorare a acestora. Suma minima pe care vor trebui sa o ramburseze lunar clientii este de 29 lei pentru 400 lei utilizati. Odata cu aprobarea limitei de credit, beneficiarii cardului vor primi si o asigurare de viata”, a spus Dumitriu.  

Oficialul BRD Finance a precizat ca  in 2007 valoarea finantarilor acordate de companie a atins cifra de de 608 milioane lei, in crestre cu 40% fata de anul precedent. Ponderea cardurilor a crescut de la 12% in 2006, la 30% in 2007. Compania estimeaza ca isi va spori volumul finantarilor acordate cu 40% in acest an.

Ludmila Cucia 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos