Concurenta bancara se simte si sub pamant

Concurenta bancara se simte si sub pamant

BCR si Bancpost se dueleaza pentru bucurestenii care circula cu metroul. Daca pana saptamana trecuta, Bancpost era singura institutie de credit care avea ATM-uri in subteran la statiile de metrou Piata Unirii, Pipera si Piata Victoriei, lucrurile s-au schimbat intre timp. Astfel, BCR si-a facut si ea simtita prezenta in 11 statii de metrou. ATM-urile

BCR si Bancpost se dueleaza pentru bucurestenii care circula cu metroul. Daca pana saptamana trecuta, Bancpost era singura institutie de credit care avea ATM-uri in subteran la statiile de metrou Piata Unirii, Pipera si Piata Victoriei, lucrurile s-au schimbat intre timp. Astfel, BCR si-a facut si ea simtita prezenta in 11 statii de metrou. ATM-urile sunt amplasate in statiile de metrou: Gara de Nord 1, Piata Romana, Piata Unirii 1, Piata Victoriei 2, Stefan cel Mare, Piata Iancului, Piata Muncii, Grozavesti, Basarab, Dristor 1 iar in statia Armata Poporului sunt instalate 2 aparate. Acestea sunt amplasate in zonele de acces in statii, incercand sa acopere cat mai bine fluxul de deplasare al calatorilor. Bancomatele pe care BCR le-a instalat in Metrou inglobeaza tehnologie de ultima generatie, indeplinind absolut toate standardele internationale in domeniu.

De la oricare ATM clientii BCR pot efectua urmatoarele operatiuni: retragere de numerar, consultarea soldului cardului, plata facturilor pentru 160 de furnizori de utilitati din toata tara, plata ratelor la creditele BCR, transfer intre conturile BCR, incarcarea cartelelor Vodafone, schimbarea PIN-ului pentru cardurile emise de BCR si obtinerea unui extras al operatiunilor facute cu cardul de credit. Suma maxima per tranzactie care se poate retrage dintr-o singura operatiune este de 3.000 lei. Totodata, BCR este singura banca din Romania a carei reţea de bancomate accepta si proceseaza orice card cu CIP emis de catre bancile din întreaga lume sub siglele Visa şi Mastercard.

In prezent, reteaua de ATM-uri a BCR a ajuns la aproape 1.650 de aparate, cota de piata a BCR atingand 25% iar in ceea ce priveste Capitala aceasta fiind de 23%. In zona emiterii de carduri BCR are o cota de piata de peste 22%, iar in Bucuresti detine peste 26% din piata cardurilor. Banca are, in prezent, aproape 2,4 milioane de carduri active si ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 23 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile. Prin urmare, in Bucuresti pot beneficia de tranzactii la bancomate in metrou peste 600.000 de detinatori de carduri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos