Concedieri masive la Royal Bank of Scotland

Concedieri masive la Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland (RBS) a concediat saptamana aceasta aproape 200 de salariati de la diviziile sale de credite si de banca de investitii – cele mai afectate de turbulentele pietelor financiare, potrivit unor surse avizate, citate miercuri de Reuters. Concedierile de la divizia bancii de investitii a Royal Bank of Scotland – GBM –

Royal Bank of Scotland (RBS) a concediat saptamana aceasta aproape 200 de salariati de la diviziile sale de credite si de banca de investitii – cele mai afectate de turbulentele pietelor financiare, potrivit unor surse avizate, citate miercuri de Reuters. Concedierile de la divizia bancii de investitii a Royal Bank of Scotland – GBM – si de la divizia echivalenta a ABN Amro se asteapta sa fie anuntate mai ales la Londra, in cadrul activitatilor privitoare la credite structurate, afectate de criza creditelor de pe pietele internationale.

Disponibilizari vor fi facute si la divizia corporativa a ABN Amro, dar mai degraba ca urmare a incetinirii activitatii de pe piata, decat a procesului de integrare in cadrul RBS. Divizia de banca de investitii a RBS aduce peste o treime din profiturile bancii si are, impreuna cu ABN Amro, 28.000 de angajati.

Purtatorul de cuvant al RBS a refuzat sa comenteze cu privire la concedieri, dar a admis ca structura divziei bancare de investitii a RBS este revizuita constant.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos