Comertul electronic pe cardurile Visa s-a dublat in acest an

Numarul total al tranzactiilor efectuate online pe Internet de catre detinatorii romani de carduri Visa in Romania si strainatate a crescut cu 123%, ajungand la 141.000, potrivit Visa CEMEA. Valoarea tranzactiilor online, efectuate atat in regim 3D Secure cat si prin alte standarde de securizare a tranzactiilor pe Internet, este de 17,5 milioane USD, cu

Numarul total al tranzactiilor efectuate online pe Internet de catre detinatorii romani de carduri Visa in Romania si strainatate a crescut cu 123%, ajungand la 141.000, potrivit Visa CEMEA.

Valoarea tranzactiilor online, efectuate atat in regim 3D Secure cat si prin alte standarde de securizare a tranzactiilor pe Internet, este de 17,5 milioane USD, cu 103% mai mult la sfarsitul lui septembrie 2006, fata de aceeasi perioada din 2005.

Cele mai multe carduri Visa au fost folosite pentru calatorii, valoarea tranzactiilor online inregistrate de companiile aeriene si agentiile de voiaj reprezentand 36% din totalul volumului de comert electronic.

"Migrarea catre Visa Europe si viitoarea piata unica a platilor electronice vor avea consecinte si asupra pietei cardurilor din Romania care se va dezvolta atat in mediul real cat si in cel virtual", a declarat Catalin Cretu, vicepresedinte Visa International CEMEA

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos