Comertul electronic in plin avant

Pe perioada sarbatorilor de iarna comertul electronic romanesc a inregistrat un avant semnificativ, demonstrand astfel apetitul crescut al romanilor pentru plata online cu cardul si pentru cumparaturi facute din fata calculatorului, in liniste si fara aglomeratie., se arata intr-un comunicat de presa, remis BankingNews.ro Astfel, numarul tranzactiilor online cu cardul procesate prin sistemul ePayment® in

Pe perioada sarbatorilor de iarna comertul electronic romanesc a inregistrat un avant semnificativ, demonstrand astfel apetitul crescut al romanilor pentru plata online cu cardul si pentru cumparaturi facute din fata calculatorului, in liniste si fara aglomeratie., se arata intr-un comunicat de presa, remis BankingNews.ro

Astfel, numarul tranzactiilor online cu cardul procesate prin sistemul ePayment® in luna decembrie 2006 a ajuns la aproape 10000, depasind cu mai mult de 1,5 ori cifra echivalenta a anului 2005. Raportat la media lunara a primelor 11 luni din 2006, luna cadourilor a inregistrat o crestere de aproximativ 140%. 

Vanzarile de servicii turistice – cazare si bilete de avion – au fost in scadere de la jumatatea lunii decembrie, rezervarile in acest domeniu facandu-se inainte de finalul anului. Ca urmare, vanzarile la aceste servicii s-au situat la 70% din numarul total inregistrat in luna noiembrie. “In schimb, cartelele preplatite au fost mai cautate, inregistrand o crestere a numarului de tranzactii de 1.2 ori fata de lunile trecute. Motivele sunt simple: de sarbatori romanii vorbesc mai mult, iar cartele preplatite sunt un produs oferit de multe ori drept cadou”, adauga Cristian Badea.

 
Despre GECAD ePayment International

GECAD ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic, lider pe piata romaneasca de sisteme de plati online. ePayment® este o solutie pentru magazine virtuale avand ca scop principal realizarea unui sistem simplu si sigur de plati pe Internet atat pentru comercianti cat si pentru cumparatori.
ePayment proceseaza comenzi cu plata prin card bancar (VISA, MasterCard, Diners, JCB, AMEX), transfer bancar, plata la livrare, microplati (SMS si DTMF) si BRD-Mobilis, fiind singura solutie completa pentru e-commerce de pe piata romaneasca.  GECAD ePayment este certificata 3DSecure si VeriSign si auditata PCI DSS.
ePayment® este marca inregistrata GECAD ePayment International SRL. Membra a grupului GECAD.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos