Coface Romania si-a sporit anul trecut afacerile cu 129%, pana la 3,3 milioane euro

Coface Romania si-a sporit anul trecut afacerile cu 129%, pana la 3,3 milioane euro

Coface Romania, subsidiara romaneasca a grupului francez Coface Holding, a afisat pentru 2007 o cifra de afaceri de 3,3 milioane de euro din cele trei linii principale de activitate, in crestere cu 129% fata de anul anterior, si mizeaza pe o dublare a afacerilor in acest an, a anuntat marti compania. In 2006, Coface Romania

Coface Romania, subsidiara romaneasca a grupului francez Coface Holding, a afisat pentru 2007 o cifra de afaceri de 3,3 milioane de euro din cele trei linii principale de activitate, in crestere cu 129% fata de anul anterior, si mizeaza pe o dublare a afacerilor in acest an, a anuntat marti compania.

In 2006, Coface Romania inregistrase o cifra de afaceri de 1,5 milioane euro.
Coface Romania are ca obiectiv pentru urmatorii trei ani o crestere medie anuala de 60% a cifrei de afaceri,se arata comunicatul companiei.

"Ne-am fixat ca obiectiv financiar dublarea cifrei de afaceri in 2008, in special pe seama cresterii din asigurarile de credit si a colectarii creantelor comerciale", a spus directorul general al companiei, Cristian Ionescu.

Coface Romania a lansat asigurarea de credit comercial in aprilie 2007, depasind astfel bugetul propus cu 88%.

In cele opt luni de la lansarea asigurarii de credit, Coface Romania a incheiat 23 de contracte cu prime brute subscrise in valoare de 750.000 de euro si limite decise local pentru 2.000 de companii de risc.

Expunerea a fost in valoare de 140 milioane de euro, iar companiile asigurate au provenit din sectoarele de activitate printre care IT, alimentar, factoring, metalurgie si distributsie.

Departametul de Informatii de Afaceri a inregistrat anul trecut o crestere de 45% fata de 2006, productia departamentului s-a marit cu 50%, iar numarul rapoartelor de credit vandute a fost de peste 31.000.

Departamentul de Colectare Creante a raportat pentru 2007 o majorare a afacerilor cu 95% fata de anul precedent, "ca urmare a dezvoltarii pietei intr-un ritm alert". De asemenea, Coface Romania si-a dublat numarul de angajati in cadrul departamentului.

La sfarsitul anului trecut, Coface Romania oferea trei linii de afaceri: informatii de afaceri, colectare creante si asigurare de credit, ultima lansata in luna aprilie 2007.

Grupul Coface avea la finalul anului trecut o expunere totala in Romania de 1,6 miliarde euro.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos