Clubul Intreprinzatorului Roman aniverseaza 5 ani prin cinci conferinte

Clubul Intreprinzatorului Roman aniverseaza 5 ani prin cinci conferinte

Clubul Intreprinzatorului Român (CIR, www.btclub.ro) – proiect initiat, finantat si dezvoltat de Banca Transilvania – aniverseaza 5 ani de activitate. In tot acest timp, membrii CIR, clienti sau non-clienti ai bancii, au beneficiat de 475 de sesiuni de training si de conferinte care au abordat subiecte de interes, organizate in peste 60 de localitati din

Clubul Intreprinzatorului Român (CIR, www.btclub.ro) – proiect initiat, finantat si dezvoltat de Banca Transilvania – aniverseaza 5 ani de activitate. In tot acest timp, membrii CIR, clienti sau non-clienti ai bancii, au beneficiat de 475 de sesiuni de training si de conferinte care au abordat subiecte de interes, organizate in peste 60 de localitati din toata tara.

Pentru a marca festiv cei 5 ani de activitate ai Clubului Intreprinzatorului Român, Banca Transilvania organizeaza evenimentul „Antreprenori pe scena”, care cuprinde 5 conferinte, in 5 zile, in urmatoarele 5 orase: Oradea (astazi, 14 noiembrie), Cluj-Napoca  (15 noiembrie), Sibiu (16 noiembrie), Bucuresti (17 noiembrie) si Iasi (18 noiembrie). Moderatorul acestor conferințe este Andy Szekely – trainer, coach iar invitații care le vor vorbi participanților, din experiența lor antreprenoriala, sunt Andrei Postoaca – fondator si CEO al companiei Clintelica si Dan Stefan – fondator al firmei Autonom. De asemenea, la „Antreprenori pe scena” vor fi prezenti, din partea bancii, Robert C. Rekkers, Director General  si Tiberiu Moisa, Director Executiv Clienti Corporativi & IMM, alaturi de reprezentanti ai managementui local, din orasele in care au loc aceste evenimente. Pentru companiile care sunt membre CIR, participarea la aceste conferințe este gratuita.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: „Ideea inființarii, acum 5 ani, a Clubului Intreprinzatorului Român, a fost aceea de a veni cu ceva diferit, complementar fața de oferta noastra financiar-bancara. Am reusit acest lucru, cu succes, prin intermediul acestui club. IMM-urile din România, fie ca sunt sau nu clienți BT, au astfel acces gratuit la training-uri, seminarii si conferințe, precum si la servicii de consultanta. Aproape 14.000 de firme sunt deja membre ale clubului nostru”.

Pe lânga sesiunile de training, Clubul Intreprinzatorului Român sprijina antreprenorii din intreaga țara prin servicii consultanța pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile, precum si prin Programul de networking, care consta in reduceri acordate membrilor inscrisi in program, de catre companiile care fac parte din CIR. Discount-urile sunt pentru achiziționarea de produse si servicii dintr-o gama foarte variata de domenii: medical, hotelier, IT, turism, produse de consum, articole de imbracaminte. Programul de networking incurajeaza colaborarea dintre antreprenori si sporeste posibilitațile de identificare a unor parteneri noi de afaceri.

In cei 5 ani de activitate, CIR a avut o activitate intensa, iar cifrele vorbesc de la sine:
●    475 de training-uri organizate in peste 60 de localitați;
●    aproximativ 80 de subiecte de business abordate la aceste intâlniri;
●    peste 16.000 de antreprenori au luat parte la evenimentele CIR;
●  peste 40 de reprezentanți ai top managementului BT si ai firmelor de consultanța  au fost susținut cursuri membrilor Clubului Intreprinzatorului Român; de asemenea, au fost organizate conferințe CIR la care au fost invitate persoane cu renume internațional, cum ar fi Jack Trout si Anthony Silard.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos