Clientii UniCredit Tiriac Private Banking pot beneficia de cea mai prestigioasa consultanta de investitii pe pietele internationale, prin intermediul Schoellerbank

Clientii UniCredit Tiriac Private Banking pot beneficia de cea mai prestigioasa consultanta de investitii pe pietele internationale, prin intermediul Schoellerbank

UniCredit Tiriac Private Banking le ofera clientilor sai oportunitati de investitii atat la nivel local, cat si pe pietele internationale – prin parteneriatul strategic incheiat cu Schoellerbank, una dintre institutiile cu cea mai indelungata traditie in serviciile de Private Banking din Europa, fondata in 1833, membra a UniCredit, subsidiara a UniCredit Bank Austria. Clientii de

UniCredit Tiriac Private Banking le ofera clientilor sai oportunitati de investitii atat la nivel local, cat si pe pietele internationaleprin parteneriatul strategic incheiat cu Schoellerbank, una dintre institutiile cu cea mai indelungata traditie in serviciile de Private Banking din Europa, fondata in 1833, membra a UniCredit, subsidiara a UniCredit Bank Austria.

Clientii de Private Banking care doresc sa isi diversifice portofoliul si sa beneficieze de solutii care sa fie in acelasi timp inovatoare, avantajoase si sigure au acum, prin intermediul UniCredit Tiriac Bank, optiunea colaborarii, in conditiile celor mai inalte standarde de profesionalism in domeniul financiar, cu prestigioasa Schoellerbank.

"Clientii nostri isi doresc siguranta si optimizare pentru capitalul lor, confidentialitate, doresc sa primeasca solutii coerente, sub forma unei oferte financiare globale si o inalta calitate a serviciilor. Intr-un cuvant, excelenta in domeniul investitiilor financiare. Parteneriatul cu Schoellerbank ne permite sa raspundem intregii game de nevoi financiare ale clientilor nostri, oferindu-le astfel accesul la produse si servicii complexe de pe pietele externe, precum si la consultanta specializata din partea expertilor uneia dintre cele mai prestigioase institutii de Private Banking din Europa. Inceputul colaborarii cu Schoellerbank este marcat inca din 2010, serviciile internationale de Private Banking devenind in timp parte integranta si esentiala a valorii adaugate generate de UniCredit Tiriac Private Banking. Evolutia acestui portofoliu a fost remarcabila, atat din punctul de vedere al marjelor de castig obtinute, astfel sustinand ratiunea de business in acest sens pentru ambele parti (client si banca), cat si prin gradul de satisfactie al clientilor deserviti", a declarat Anca Eremia, Director Private Banking UniCredit Tiriac.

Optiunile pentru clientii care se orienteaza catre o colaborare cu Schoellerbank pe pietele externe sunt multiple.
Expertii Schoellerbank administreaza categorii de portofolii diversificate, cu expuneri pe mai multe profile de risc, incluzand diverse clase de active financiare (obligatiuni, actiuni, fonduri, derivate, marfuri) pe orice regiune geografica. Un alt produs de interes este aurul, ca destinatie investitionala pentru clientii care isi doresc protectie, dar si fondurile de investitii. Pentru acestea din urma, clientii au ales variante in functie de expunerea pe tari, domenii de activitate (dintre care putem enumera domenii ca financiar, sanatate, IT) sau fonduri care sa ii protejeze impotriva inflatiei.
Plafonul minim pentru colaborarea cu Schoellerbank este de un milion de euro.

"Daca ne referim la optiunile de investitii, solutia este de cele mai multe ori un mix de plasamente, care se realizeaza in functie de profilul de risc si preferintele clientului. Indiferent de optiunile individuale pe care clientii le-ar putea avea, Schoellerbank are ca scop principal securizarea si apoi optimizarea capitalului clientilor, iar consultantii nostri de investitii sunt dedicati sa creeze valoare adaugata si sa le asigure acestora prosperitatea financiara la care aspira", a spus Stephan Maxonus, Director Private and Institutional Investors in cadrul Schoellerbank.

Procesul prin care un client de Private Banking al UniCredit Tiriac Bank poate accesa serviciile Schoellerbank este foarte simplu : in urma discutiei cu consultantul de investitii dedicat din cadrul UniCredit Tiriac Private Banking, clientului i se stabileste o intalnire dedicata cu reprezentantii Schoellerbank de la Viena, in urma careia se identifica detaliile necesare conturarii unei potentiale colaborari: nevoi financiare, apetit pentru anumite produse si servicii, alte detalii relevante pentru a decide asupra unui plan de investitii pe termen mediu si lung. Detaliile administrative cum ar fi deschiderea contului la Schoellerbank, dupa ce clientul agreeaza conditiile colaborarii si isi manifesta interesul in acest sens, se realizeza impreuna cu UniCredit Tiriac Private Banking, prin intermediul consultantului de investitii dedicat. Monitorizarea portofoliului se realizeaza atent de catre echipa dedicata de la Viena si se stabilesc intalniri periodice si informari constante cu frecventa stabilita in functie de fiecare client in parte.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos