Clientii RBS Romania pot plati acum ratele lunare in toate unitatile CEC Bank din tara

Clientii RBS Romania pot plati acum ratele lunare in toate unitatile CEC Bank din tara

Incepand cu luna septembrie, RBS Romania a lansat un parteneriat prin care ofera clientilor sai persoane fizice o noua modalitate pentru plata ratelor aferente creditelor sau cardurilor de credit. Astfel, acestia isi pot plati ratele lunare in lei si euro in toate unitatile din reteaua CEC Bank. „Prin colaborarea cu CEC Bank ne-am dorit sa

Incepand cu luna septembrie, RBS Romania a lansat un parteneriat prin care ofera clientilor sai persoane fizice o noua modalitate pentru plata ratelor aferente creditelor sau cardurilor de credit. Astfel, acestia isi pot plati ratele lunare in lei si euro in toate unitatile din reteaua CEC Bank.

„Prin colaborarea cu CEC Bank ne-am dorit sa extindem punctele in care clientii nostri isi pot plati ratele lunare. Astfel, acest parteneriat va oferi, pe langa reteaua extinsa de locatii, beneficii importante de timp si resurse. Un alt avantaj pentru clienti este posibilitatea achitarii ratelor in euro prin intermediul vastei retele a CEC Bank” a declarat Henk Paardekooper, Presedintele RBS Romania.

„In baza parteneriatului incheiat, clientii RBS isi vor putea plati ratele in peste 1.100 de unitati CEC Bank din intreaga tara, beneficiind de servicii de calitate si de rapiditate in operarea datelor”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Programul unitatilor CEC Bank si adresele acestora sunt disponibile pe website-ul RBS, www.rbs.ro, in Reteaua RBS, sectiunea Parteneri si pe site-ul CEC Bank, www.cec.ro, sectiunea Retea.

De asemenea, pentru plata ratelor RBS, clientii pot utiliza serviciul RBS iBanking, sucursalele RBS Romania, precum si locatiile Praktiker. Parteneriatul cu Posta Romana, prin care clientii RBS puteau efectua plata ratelor la oficiile postale din tara s-a incheiat pe 27 septembrie 2012. Pentru detalii suplimentare cu privire la plata ratelor si alte servicii, clientii RBS pot apela serviciul RBS Phone Banking, disponibil non-stop la numarul de telefon 021 20 20 800.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos