Clientii Raiffeisen Bank pot plati facturile ENEL la bancomat

Clientii Raiffeisen Bank pot plati facturile ENEL la bancomat

Clientii Raiffeisen Bank isi pot plati factura de electricitate Enel la oricare dintre bancomatele bancii, fara niciun comision, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.  Plata facturilor poate fi facuta la oricare dintre cele peste 1000 de bancomate ale bancii din intreaga tara, functionale non-stop. Pentru a-si plati facturile, clientii bancii au nevoie doar

Clientii Raiffeisen Bank isi pot plati factura de electricitate Enel la oricare dintre bancomatele bancii, fara niciun comision, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.  Plata facturilor poate fi facuta la oricare dintre cele peste 1000 de bancomate ale bancii din intreaga tara, functionale non-stop. Pentru a-si plati facturile, clientii bancii au nevoie doar de cardul lor de debit sau de credit. Dovada platii poate fi obtinuta pe loc, prin chitanta eliberata la bancomat. Facturile pot fi platite si prin Internet banking.

Grupul Enel – prin Enel Energie si Enel Energie Muntenia – este furnizorul de energie electrica pentru peste 2,5 milioane de clienti din Banat (judetele Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin), Dobrogea (judetele Constanta, Calarasi, Tulcea, Ialomita) si Muntenia (Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu). Raiffeisen Bank isi diversifica constant gama de servicii pe care le ofera prin reteaua sa de bancomate. ATM-urile bancii permit plata facturilor pentru o serie de furnizori de utilitati (GDF Suez, ENEL Energie, ENEL Energie Muntenia, Wirom Gas si Salubris) si operatori de telefonie mobila (Vodafone si COSMOTE), iar in curand, banca va oferi si pentru alti furnizori de utilitati acest serviciu.

Banca pune la dispozitia posesorilor de card de debit multiple canale electronice de acces la serviciile si produsele sale: Internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) sau plata automata a facturilor prin Direct Debit. Principalele avantaje de care beneficiaza clientii care folosesc aceste canale sunt disponibilitatea lor 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 si costurile mai mici. Raiffeisen Bank are in prezent peste 1,3 milioane de utilizatori de carduri de debit si aproximativ 300 de mii de utilizatori de carduri de credit.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos