Clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte beneficiaza de deductibilitati fiscale de pana la 300 lei pe an

Clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte beneficiaza de deductibilitati fiscale de pana la 300 lei pe an

Clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) isi pot deduce, din acest an, cheltuieli efectuate pentru economisirea in sistem colectiv pentru domeniul locativ in limita a 300 lei pe an, ceea ce reprezinta 2% din impozitul anual, a anuntat banca. Pentru a putea beneficia de deductibilitate fiscala, clientii RBL trebuie sa completeze o cerere si sa

Clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) isi pot deduce, din acest an, cheltuieli efectuate pentru economisirea in sistem colectiv pentru domeniul locativ in limita a 300 lei pe an, ceea ce reprezinta 2% din impozitul anual, a anuntat banca.

Pentru a putea beneficia de deductibilitate fiscala, clientii RBL trebuie sa completeze o cerere si sa o depuna, pana pe 15 mai 2008, la autoritatea fiscala competenta, cu restul documentelor solicitate.

"Produsele oferite de Raiffeisen Banca pentru Locuinte, prin componenta lor de economisire, au o contributie ridicata la cresterea gradului de economisire din sistemul bancar romanesc. Alaturi de prima de stat, aceasta deductibilitate fiscala face parte din „pachetul” stimulativ oferit celor care doresc sa-si imbunatateasca situatia locativa. Este primul an in care clientii nostri pot beneficia de aceasta deductibilitate si, speram, ca un numar cat mai mare dintre acestia sa poata accesa aceasta facilitate fiscala ", a afirmat Ionut Costea, presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a acordat, in primul an de la inceperea activitatii de creditare, finantari in valoare de aproximativ 15 milioane euro, echivalent in lei. Valoare medie a unui credit a fost 10.000 euro, marea parte a finantarilor fiind directionate catre renovarea si modernizarea locuintelor deja existente.

RBL ofera produse de economisire-creditare, orientate exclusiv spre imbunatatirea situatiei locative. in acest sens, cei care incheie contracte de economisire-creditare trebuie sa economiseasca o perioada de timp, dupa care pot obtine credite cu dobanzi fixe de 6% pe an, pe toata perioada pentru care este acordat imprumutul. in perioada de economisire, clientii primesc la sold o prima de stat de 15% pe an in prezent, dar nu mai mult de 150 de euro si o dobanda de 3% oferita de banca.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera clientilor si doua tipuri de credite: locativ si intermediar. Pentru a accesa creditul locativ, clientul trebuie sa economiseasca in prima etapa o anumita suma de bani, timp de cel putin 18 luni, pentru ca, in a doua etapa, sa obtina un credit in lei cu o dobanda fixa de 6% pe an.

Pentru creditul intermediar, rata dobanzii este de 7,5% pe an, fixa. Dupa ce clientul economiseste cel putin 18 luni si indeplineste conditiile impuse de banca, imprumutul se transforma in credit locativ cu o dobanda de 6% pe an, fixa pe toata perioada de rambursare.

Produsele oferite de RBL sunt vandute in prezent prin trei canale de distributie principale: o retea de agenti proprii in care lucreaza peste 4.000 de colaboratori, sucursalele si agentiile Raiffeisen Bank si prin parteneri de afaceri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos