Clientii Millennium Bank pot accesa serviciul Internet Banking folosind Chrome, Safari si Opera

Clientii Millennium Bank pot accesa serviciul Internet Banking folosind Chrome, Safari si Opera

Millennium Bank incearca sa se adapteze rapid la nevoile in permanenta schimbare ale clientilor. Clientii Millennium Bank pot accesa acum serviciul Internet Banking folosind browserele de internet Google Chrome, Safari si Opera. Odata cu lansarea noului design al site-ului bancii www.millenniumbank.ro, care este mai prietenos si are o structura mai usor de parcurs, clientii beneficiaza

Millennium Bank incearca sa se adapteze rapid la nevoile in permanenta schimbare ale clientilor.

Clientii Millennium Bank pot accesa acum serviciul Internet Banking folosind browserele de internet Google Chrome, Safari si Opera. Odata cu lansarea noului design al site-ului bancii www.millenniumbank.ro, care este mai prietenos si are o structura mai usor de parcurs, clientii beneficiaza si de imbunatatiri ale accesibilitatii serviciului Internet Banking. Pâna acum, serviciul putea fi accesat folosind Internet Explorer si Mozilla Firefox.
„Gradul de utilizare a Google Chrome este in continua crestere, conform statisticilor, iar recent a devenit cel mai folosit browser de internet din România. Millennium Bank incearca sa se adapteze rapid la nevoile in permanenta schimbare ale clientilor nostri si ne bucuram sa anuntam aceasta imbunatatire a serviciului Internet Banking”, a declarat Florentina Mihai, Director Canale Alternative la Millennium Bank.
Aproximativ 70% din clientii persoane fizice ai Millennium Bank au contractat serviciul Internet Banking. Aproape 80% din tranzactiile efectuate de clientii persoane fizice ai bancii in luna septembrie 2012 au fost realizate prin intermediul serviciului Internet Banking, iar volumul lor a fost de 53 de milioane de lei.
Serviciul Internet Banking al Millennium Bank permite clientilor sa-si administreze toate produsele contractate de la banca. Acesta ofera acces la toate conturile, depozitele, cardurile si creditele, iar clientii pot efectua orice tip de operatiune – sa achite facturi si rate la credite, sa constituie depozite, sa-si predefineasca o lista de beneficiari pentru plati viitoare, sa-si modifice codul PIN pentru card, precum si limitele de tranzactionare la bancomate si la comercianti. Tranzactiile sunt autorizate prin SMS, metoda care ofera un grad inalt de securitate. Dupa ce completeaza detaliile transferului in aplicatia Internet Banking, clientii primesc un SMS pe telefonul mobil, care confirma suma ce urmeaza a fi transferata si care contine codul din sapte cifre pentru autorizarea tranzactiei, care este generat arbitrar. Serviciul Internet Banking este gratuit, iar comisioanele pentru tranzactiile efectuate prin intermediul sau sunt cu 50% mai mici decât pentru cele efectuate in sucursale.
Banca ofera si serviciul SmartPhone Banking, disponibil gratuit pentru terminalele mobile Apple si pentru cele care folosesc sistemul de operare Android. Lansata in urma cu un an, aplicatia „MillenniumRO” poate fi descarcata din AppStore sau Android Market si permite clientilor sa-si vizualizeze conturile curente si de economii, depozitele la termen, creditele si cardurile de credit, precum si sa efectueze tranzactii direct pe telefoanele mobile.
Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata româneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca se adreseaza atât populatiei, cât si companiilor, printr-o gama larga de produse.
Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in iunie 2012, active totale in valoare de 93 de miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 – tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.
Grupul Millennium bcp are o retea de peste 1.700 de unitati si 21.500 de angajati.
Millennium bcp ofera o gama larga de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, imprumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurari, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punând la dispozitie clientilor sai servicii specializate pe fiecare segment in parte. O atentie speciala este acordata serviciului Internet Banking, apreciat in Europa pentru calitatea si inovatia sa. De la infiintare, Millennium bcp a fost recunoscuta pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiara. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone in domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referinta la nivel international in distributia de produse si servicii financiare. Grupul Millennium bcp activeaza in Portugalia (tara de origine), Polonia, Grecia, România, Elvetia, Mozambic, Angola, Macao, Franta si Luxemburg. Toate operatiunile se desfasoara sub brandul Millennium.
Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia in oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos