Clientii ING Asigurari de Viata au posibilitatea de a realiza plata online a primelor aferente contractelor de asigurare de viata prin serviciul MyING

Clientii ING Asigurari de Viata au posibilitatea de a realiza plata online a primelor aferente contractelor de asigurare de viata prin serviciul MyING

ING Asigurari de Viata continua sa dezvolte functionalitatile platformei online de informare si service MyING (www.mying.ro), oferind clientilor optiunea de a realiza plati online pentru contractele de asigurari de viata cu prime recurente. În acest scop, ING Asigurari de Viata a ales serviciile PayU, principalul integrator de plati online din Romania. Noua functionalitate este disponibila

ING Asigurari de Viata continua sa dezvolte functionalitatile platformei online de informare si service MyING (www.mying.ro), oferind clientilor optiunea de a realiza plati online pentru contractele de asigurari de viata cu prime recurente. În acest scop, ING Asigurari de Viata a ales serviciile PayU, principalul integrator de plati online din Romania.
Noua functionalitate este disponibila clientilor gratuit si reprezinta o noua premiera pentru piata de asigurari de viata din Romania, dupa ce la finalul lunii februarie ING a introdus primele tranzactii online prin care clientii care detin o asigurare de tip unit-linked pot realiza managementul propriilor portofolii de investitii.
“Introducerea posibilitatii de a realiza plati de prime online direct de pe portalul MyING este un nou pas pe care il facem pentru a le oferi clientilor ING mijloace moderne si comode de interactiune cu compania, ca parte a strategiei noastre de a imbunatati permanent experienta post-vanzare. Faptul ca, in doar trei luni de la lansarea functionalitatii de tranzactionare online a portofoliilor de investitii, aproximativ 10% din totalul operatiunilor de acest fel au fost realizate online, este o confirmare in plus a interesului care exista in randul clientilor nostri pentru acest serviciu modern de informare si service”, a declarat Carmen Soare, Director de Marketing al ING Asigurari de Viata.
Clientii care detin o asigurare de viata la ING isi pot achita primele de asigurare aferente contractelor cu prima recurenta in lei direct din contul MyING, printr-o procedura simpla, din fata calculatorului si in conditii de siguranta totala. Practic, in contul MyING utilizatorii au la dispozitie un nou meniu de „Plati online”, unde gasesc toate informatiile aferente primelor de asigurare de plata. Odata selectate sumele pentru care se doreste realizarea platii, utilizatorii finalizeaza tranzactia prin
introducerea datelor de pe cardul bancar in platforma de plati online PayU (http://www.payu.ro/companie/despre-companie/certificari-securitate/), principalul integrator de plati online din Romania. Dupa efectuarea platii, clientul primeste instant un e-mail de la PayU cu inregistrarea acesteia si, imediat ce este alocata plata primelor pe contract, o confirmare pe e-mail de la ING Asigurari de Viata. În contul MyING, clientul poate urmari statusul platilor sale accesand meniurile de „Istoric plati” si „Plati in procesare”.
“Ne bucura ca, prin intermediul ING, si industria asigurarilor de viata adopta acum tehnologiile moderne si solutiile performante de plati online, cu impact pozitiv pentru clienti. Practic, clientii ING Asigurari de Viata au nevoie de doar cateva secunde pentru a-si plati primele de asigurare, oricand si de oriunde, economisind in acest fel timp valoros”, explica Andreia Stavarache, Sales & Marketing Manager PayU Romania.
Peste 100.000 de clienti ai ING Asigurari de Viata si ING Pensii folosesc deja serviciul MyING, fiind utilizat cu predilectie de clientii care detin toate cele trei tipuri de produse financiare (asigurare de viata, pensie obligatorie sau pensie facultativa). 32% dintre clientii care au ales sa economiseasca sau sa beneficieze de protectie financiara pentru evenimente mai putin placute si neprevazute printr-o asigurare de viata, pensie obligatorie si pensie facultativa utilizeaza myING.
MyING este serviciul online prin care clientii ING au acces la informatii despre contractele de asigurari de viata, pensii private obligatorii si pensii facultative.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos