Clientii clinicii Regina Maria, vor lua credit cu dobanda preferentiala de la Raiffeisen

Clientii clinicii Regina Maria, vor lua credit cu dobanda preferentiala de la Raiffeisen

Clientii Retelei private de sanatate Regina Maria vor avea acces la credite de consum Raiffeisen Bank (Flexicredit) in conditii preferentiale, beneficiind de o reducere de 1% la dobanda. Facilitatea se aplica tuturor creditelor in lei sau in euro, cu dobanda fixa sau variabila. Flexicredit etse un credit de consum cu o valoare maxima de 10.000

Clientii Retelei private de sanatate Regina Maria vor avea acces la credite de consum Raiffeisen Bank (Flexicredit) in conditii preferentiale, beneficiind de o reducere de 1% la dobanda. Facilitatea se aplica tuturor creditelor in lei sau in euro, cu dobanda fixa sau variabila. Flexicredit etse un credit de consum cu o valoare maxima de 10.000 de euro si o rata a dobanzii intre 13,99% si 14,50%, la creditele in lei si de 12,50%, pentru euro si o valoare a creditului mai mare de 7000 de euro. astfel, prin noua promkotie, clientii clinicii vor avea, de ex. un credit cu o dobanda la euro de 11,50%.

Clientii au nevoie de o recomandare din partea Retelei private de sanatate Regina Maria pentru a beneficia de Flexicredit cu dobanda preferentiala, iar cererile de credit vor fi primite si procesate in agentii Raiffeisen Bank dedicate: in Bucuresti: agentia Floreasca si agentia Aerogarii, iar in Brasov, agentia Star.

„ Parteneriatul cu Reteaua privata de sanatate Regina Maria se dezvolta astazi intr-o directie noua si da posibilitatea pacientientilor sa opteze pentru un credit de consum mai ieftin. Aceasta optiune se adauga posibilitatii de a plati serviciile medicale prin cardul de credit Raiffeisen Bank, in12 rate fara nici o dobanda.” a spus Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Retail, Raiffeisen Bank.

“Odata cu extinderea care vizeaza numarul specialitatilor medicale, cadrelor medicale si unitatilor, Reteaua privata de sanatate Regina Maria include si servicii de mare complexitate bazate pe tehnologie medicala de top. In acest context, accesibilitatea interventiilor spitalicesti necesita solutii de finantare, in primul rand acces la produse bancare in conditii preferentiale”, a declarat Sergiu Negut, director general adjunct Regina Maria.  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos