Clientii BCR si UniCredit Tiriac asteapta cu sufletul la gura meciul Romania – Olanda

Clientii BCR si UniCredit Tiriac asteapta cu sufletul la gura meciul Romania – Olanda

Mai sunt cateva ore pana la meciul de care depinde calificarea nationalei de fotbal in sferturile Campionatului European de Fotbal. Romania trebuie sa bata Olanda in aceasta seara pentru a fi sigura ca va confrunta duminica Spania. Toti microbistii asteapta cu sufletul la gura ora meciului decisiv. Interesant este faptul ca si clientii BCR si

Mai sunt cateva ore pana la meciul de care depinde calificarea nationalei de fotbal in sferturile Campionatului European de Fotbal. Romania trebuie sa bata Olanda in aceasta seara pentru a fi sigura ca va confrunta duminica Spania. Toti microbistii asteapta cu sufletul la gura ora meciului decisiv. Interesant este faptul ca si clientii BCR si UniCredit Tiriac Bank sunt direct interesati ca Romania sa invinga Olanda, deoarece vor fi premiati de cele doua institutii de credit. Cele doua banci au pregatit pentru suporteri promotii in cadrul carora acorda premii clientilor pentru reusitele lui Mutu & compania.

Pentru pariori, campania lansata de BCR in luna mai 2008 se potriveste ca o manusa: mizeaza ca Romania va ajunge pana in sferturi de finala sau semifinala si pot castiga mai multi bani. Instrumentul prin care se poate paria pe parcursul Romaniei este depozitul structurat “Suporter Euro 2008”. Acesta se constituie pe un an de zile si ofera o dobanda de baza fixa de 9,14%, insa nivelul dobanzii poate creste in functie  de rezultatele obtinute de Romania a Campionatul European. Astfel, dobanda creste cu 3 puncte procentuale daca Romania iese din grupa (din care mai fac parte Franta, Italia si Olanda). Daca baietii nostri ajung pana in semifinala, eliminand Spania, BCR acorda un bonus de 5%, ceea ce ar face dobanda anuala sa fie de 14,14%. Bonusul de dobanda va fi platit clientilor la putin timp dupa terminatea Campionatului European, pe 15 iulie, in timp ce dobanda de baza va fi platita la scadenta.

Oferta pentru depozitul “Suporter Euro 2008” a fost valabila numai in luna mai. Durata de existenta a depozitului este intre 1.06.2008 si 1.06.2009, pana la inceperea perioadei dobanda fiind de 6,5%. Suma minima de constituire este de 1.000 lei.

Reusitele Romaniei la Campionatul European sunt premiate si de UniCredit Tiriac Bank. In acest caz un este vorba in primul rand despre accederea echipei nationale in fazele superioare ale competitiei, ci mai mult de golurile pe care le inscrie. Promotia UniCredit se adreseaza posesorilor de carduri MasterCard UEFA Euro 2008, care fac cel putin o plata la comercianti de peste 50 lei. Acestia vor primi in cont cate 5 lei pentru fiecare gol inscris de Romania la Europene, precum si 1 leu pentru fiecare gol inscris de Italia, Germania, Austria, Cehia, Croatia, Turcia, Polonia si Rusia (tari in care UniCredit este prezenta). Sumele obtinute in urma golurilor inscrise pot fi multiplicate daca posesorul de card alege corect echipa castigatoare a campionatului. Se poate opta intre cele noua echipe de mai sus, coeficientul cu care se vor inmulti castigurile depinzand de sansele fiecareia de a obtine victoria finala. Astfel, banii acumulati se inmultesc de 5 ori pentru Romania, de patru ori pentru Cehia si Croatia, de doua ori pentru Italia si Germania si de sapte ori pentru Austria, Turcia, Rusia si Polonia.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos