Clientii Bancpost pot obtine credite de refinatare de pana la 30.000 euro

Clientii Bancpost pot obtine credite de refinatare de pana la 30.000 euro

Bancpost a marit suma ce poate fi obtinuta pentru creditele de consum destinate refinantarii, pana la 30.000 de euro (sau echivalentul in lei, sau in franci elvetieni). In perioada 10 aprilie – 15 mai 2008, banca lanseaza o promotie pentru toti cei ce doresc sa isi refinanteze creditele detinute la alte banci. Astfel, orice credit

Bancpost a marit suma ce poate fi obtinuta pentru creditele de consum destinate refinantarii, pana la 30.000 de euro (sau echivalentul in lei, sau in franci elvetieni). In perioada 10 aprilie – 15 mai 2008, banca lanseaza o promotie pentru toti cei ce doresc sa isi refinanteze creditele detinute la alte banci. Astfel, orice credit aprobat pana la data de 15 mai 2008 va avea 0% comision de acordare, anunta banca intr-un comunicat.

Bancpost a majorat limitele de creditare pentru toate produsele din portofoliul de consum. Astfe,l banca a majorat pana la 30.000 euro, suma acordata in cazul creditelor de refinatare si a celor de consum acordate clientilor care primesc salariul pe un card emis de Bancpost. Totodata,  pe cardul de credit clienti noi pot obtine acum o limita de credit de pana la 7 salarii, iar pentru descoperitul de cont (overdraft) pana la 12 salarii.

“Odata cu implementarea noilor norme si a schimbarilor aduse produselor din portofoliul de consum, Bancpost isi intareste avantajul competitiv pe piata, oferind clientilor mai multe optiuni de creditare. Suntem increzatori ca acesta este startul pentru a face din anul 2008 un an exceptional asa cum s-a dovedit si 2007, cand portofoliul nostru a crescut cu 118%, depasind cresterea generala a pietei cu aproape 50%” a declarat dl. Philippos Karamanolis, Vicepresedinte Executiv Bancpost, Divizia Credite de Consum.                      

De asemenea, incepand din data de 24 martie 2008, Bancpost acorda credite in conditii relaxate, prin aplicarea normelor noi aprobate de BNR, oferind clientilor posibilitatea obtinerii unor sume mai mari, luand in calcul un grad de indatorare de pana la 65% din venit. Schimbarea se aplica tuturor creditelor de retail: credite de consum, carduri de credit si descoperitul de cont (overdraft).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos