Clientii bancilor au fost invinsi! BCR va primi daune de 25.000 de euro

Clientii bancilor au fost invinsi! BCR va primi daune de 25.000 de euro

Clientii BCR au pierdut astazi un nou proces, prin care cereau suspendarea ratelor pana la finalizarea proceselor, iar avocatul Gheorghe Piperea crede ca s-a dorit transmiterea unui mesaj dur celor care dau bancile in judecata. "Nu va puneti cu acesta banca, pentru ca iata, s-ar putea sa platiti ca acesti 88 de oameni. In toate

Clientii BCR au pierdut astazi un nou proces, prin care cereau suspendarea ratelor pana la finalizarea proceselor, iar avocatul Gheorghe Piperea crede ca s-a dorit transmiterea unui mesaj dur celor care dau bancile in judecata. "Nu va puneti cu acesta banca, pentru ca iata, s-ar putea sa platiti ca acesti 88 de oameni. In toate cele 3 ordonante prezidentiale, pierdute pana acum, nu s-a pus problema la plata clientiilor, banca cerand in acest caz 25.000 de euro pentru fiecare client, oricare dintre ei va fi execuat", a declarat avocatul la Realitatea TV. Mai mult Gheorghe Piperea afirma ca aceasta suma ceruta de BCR, pentru cheltuielile de judecata, este de 10 ori mai mare decat suma ceruta de el tututor celor 88 nde clienti pe care i-a reprezentat.  

Tribunalul Muncipiului Bucureşti a decis joi plata cheltuielilor de judecata cerute de Banca Comerciala Româna (BCR) clientilor nemultumiti, de 100.000 lei, in procesul de suspendare a platii ratelor pentru grupul al doilea al clientilor nemultumiti BCR, alcatuit din 88 de persoane.

"Instanta a hotarât sa respinga cererea reclamantilor (oamenilor din grup), admitând plata cheltuielilor de judecata cerute de BCR, in suma de 100.000 lei", potrivit unui comunicat transmis vineri de liderul grupului clientilor nemultumiti ai bancii, Violeta Vasilioglu.

Aceasta a mentionat ca grupul de clienti este alcatuit din 88 de persoane.

"Aceşti oameni au solicitat suspendarea platii ratelor la credite, pâna la solutia definitiva şi irevocabila a instantei in procesul de fond, pentru ca nu au bani sa mai plateasca (multi sunt bugetari care au suferit reduceri salariale). Decizia instantei nu numai ca a anulat cererea acestor oameni (aflati in imposibilitate de plata), dar, in plus, a mai adaugat un bir pe capul lor", a spus Vasilioglu, care a adaugat ca nu a primit inca motivarea scrisa a instantei.

 

 Ce urmeaza?

Clientii nemultumiti ai BCR, constituiri intr-unul dintre cele mai dinamice grupuri, incearca acum sa isi refinanteze imprumuturile cu ajutorul consultantilor de la Kiwi Finance, cel mai mare broker local de credite. Aparent, clientii BCR sunt interesati de un produs de finantare dezvoltat in parteneriat de Garanti Bank si Kiwi. "Suntem la finalul negocierii cu Kiwi pentru oferta bancii Garanti. La aceasta au aplicat pana in prezent mai multi colegi de grup, dar toata procedura este in faza de analiza dosar-scoring", a explicat pentru ZF Violeta Vasilioglu, unul dintre liderii grupului de clienti ai BCR.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos