Clientii Bancii Romanesti pot constitui depozite la termen si prin Internet Banking

Clientii Bancii Romanesti pot constitui depozite la termen si prin Internet Banking

Incepand cu 12 octombrie, utilizatorii de Internet Banking pot opta pentru produse de economisire în lei si în valuta existente în oferta bancii, cu exceptia depozitelor cu dobanda progresiva, cu un efort minim si cu o mare economie de timp, doar din fata calculatorului. Clientii pot alege dintr-o varietate de termene si modalitati de plata

Incepand cu 12 octombrie, utilizatorii de Internet Banking pot opta pentru produse de economisire în lei si în valuta existente în oferta bancii, cu exceptia depozitelor cu dobanda progresiva, cu un efort minim si cu o mare economie de timp, doar din fata calculatorului.

Clientii pot alege dintr-o varietate de termene si modalitati de plata a dobanzii oferite deja de Banca Romaneasca. Pentru orice produs, comisionul de retragere numerar la scadenta pentru depozitele cu maturitate de peste 30 zile (inclusiv) este zero, la fel ca si comisionul de retragere numerar pentru dobanda primita in avans.

Alegand economisirea prin Internet Banking, clientii Bancii Romanesti se pot bucura usor si sigur de toate beneficiile depozitelor la termen si isi pot administra cu usurinta economiile, accesand detalii despre depozitele contractate sau lichidand depozitele la maturitate, în caz de nevoie.

In oferta Bancii Romanesti se regasesc:

Depozite cu plata dobanzii la scadenta
Depozite cu plata lunara a dobanzii
Depozite Super 7
Depozite Avans Net.

Toate produsele de economisire oferite de Banca Romaneasca beneficiaza de dobanzi avantajoase si pot fi constituite în lei si valuta (EUR, USD, GBP si CHF).

Depozitele constituite la Banca Romaneasca sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, în limita plafonului comunicat de catre acesta.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos