Citigroup reduce cheltuielile destinate investitiilor

Potrivit Reuters, Citigroup estimeaza reducerea cheltuielilor pentru investitii in 2007, la mai putin de jumatate fata de 2006, a declarat directorul executiv al grupului, recunoscand ca divizia pentru consum are o evolutie slaba. Directorul Citigroup, Charles Prince, a declarat ca impartaseste frustarea investitorilor in legatura cu evolutia slaba a actiunilor bancii. Prince, care se afla

Potrivit Reuters, Citigroup estimeaza reducerea cheltuielilor pentru investitii in 2007, la mai putin de jumatate fata de 2006, a declarat directorul executiv al grupului, recunoscand ca divizia pentru consum are o evolutie slaba.
Directorul Citigroup, Charles Prince, a declarat ca impartaseste frustarea investitorilor in legatura cu evolutia slaba a actiunilor bancii. Prince, care se afla sub presiunea investitorilor, a numit, luni, un nou director pentru operatiuni si a promis sa se concentreze mai mult pe costuri.

"Incercam din rasputeri, sa stimulam veniturile", a spus Prince.

Prince a declarat ca obtinerea cresterii veniturilor in cadrul diviziei de consum a bancii dureaza mai mult decat estimase, insa a afisat un optimism precaut in legatura cu imbunatatirea acesteia. Directorul Citigroup a declarat ca este improbabil ca banca sa faca vreo achizitie bancara importanta in SUA in 2007, reiterand faptul ca exista oportunitati mai bune de crestere in afara SUA.

Citigroup pregateste un plan de cheltuieli care tine cont de o deteriorare moderata a calitatii creditului in 2007, a mai adaugat Price.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos