Citigroup ar putea disponibiliza pana la 15.000 de angajati

Citigroup ar putea disponibiliza pana la 15.000 de angajati

Conducerea Citigroup analizeaza ultimele detalii ale unui plan de restructurare care ar putea determina disponibilizarea a circa 15.000 de angajati si reducerea profitului cu peste un miliard de dolari, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Wall Street Journal, transmite Reuters.         Procesul de analiza a operatiunilor grupului este supravegheat de directorul operational, Robert Druskin,

Conducerea Citigroup analizeaza ultimele detalii ale unui plan de restructurare care ar putea determina disponibilizarea a circa 15.000 de angajati si reducerea profitului cu peste un miliard de dolari, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Wall Street Journal, transmite Reuters.
       
Procesul de analiza a operatiunilor grupului este supravegheat de directorul operational, Robert Druskin, care va prezenta conducerii, pana la sfarsitul acestei saptamani, o serie de recomandari privind restructurarea, potrivit editiei de luni a Wall Street Journal.
         
Strategia nu a fost finalizata, dar Druskin ar putea solicita reducerea cu 5% a fortei de munca globale, de circa 327.000 de angajati, potrivit unor surse apropiate situatiei.
         
Planul de reorganizare ar putea fi prezentat oficial la 16 aprilie, cand Citigroup va raporta rezultatele financiare aferente primului trimestru, cu o zi inaintea adunarii anuale a grupului, se mai spune in articol.
           
In anul 2006, veniturile Citigroup au crescut, in total, cu 7%, la 89,6 miliarde de dolari, dar avansul costurilor a fost mai rapid, respectiv 15%, la 52 miliarde de dolari.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos