Citigroup a majorat cu 26% oferta de preluare a Nikko Cordial, la 13,4 miliarde dolari

Citigroup a majorat cu 26% oferta de preluare a Nikko Cordial, la 13,4 miliarde dolari

Banca americana Citigroup a majorat cu 26%, la 13,4 miliarde de dolari, oferta de achizitie a Nikko Cordial, in conditiile unei aprecieri semnificative a titlurilor companiei de brokeraj, dupa ce bursele din Japonia au anuntat ca nu vor delista firma, transmite Reuters. Citigroup a oferit 1.700 de yeni pentru o actiune Nikko, a treia mare

Banca americana Citigroup a majorat cu 26%, la 13,4 miliarde de dolari, oferta de achizitie a Nikko Cordial, in conditiile unei aprecieri semnificative a titlurilor companiei de brokeraj, dupa ce bursele din Japonia au anuntat ca nu vor delista firma, transmite Reuters. Citigroup a oferit 1.700 de yeni pentru o actiune Nikko, a treia mare firma japoneza de brokeraj, comparativ cu o propunere initiala de 1.350 de yeni.

Banca va initia o oferta, formal, in cel mai scurt timp posibil, a anuntat Citigroup, intr-un comunicat.Titlurile Nikko s-au apreciat cu peste 10%, marti, comparativ cu pretul propus initial de Citigroup, in conditiile in care Bursa din Tokyo a anuntat, luni, ca nu delista compania, in pofida unui scandal privind inregistrarile contabile.

"Citigroup a revizuit pretul oferit, in urma deciziei burselor din Tokyo, Osaka si Nagoya de a permite, din nou, tranzactionarea normala a actiunilor Nikko, ceea ce imbunatateste semnificativ perspectivele companiei", se arata in comunicatul Citigroup.

Sursa: Mediafax

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos