CitiFinancial se muta intr-un alt sediu

CitiFinancial se muta intr-un alt sediu

CitiFinancial, divizia de creditare persoane fizice a Citibank Romania SA, isi muta sediul intr-o cladire de tip A, West Gate, situata pe Bulevardul Preciziei, nr 24, Bucuresti. Noile birouri vor fi utilizate de 300 de angajati CitiFinancial si vor avea o suprafata de aproximativ 2,300 mp, anunta banca intr-un comuncat. “Ne dezvoltam atat din perspectiva

CitiFinancial, divizia de creditare persoane fizice a Citibank Romania SA, isi muta sediul intr-o cladire de tip A, West Gate, situata pe Bulevardul Preciziei, nr 24, Bucuresti. Noile birouri vor fi utilizate de 300 de angajati CitiFinancial si vor avea o suprafata de aproximativ 2,300 mp, anunta banca intr-un comuncat.

“Ne dezvoltam atat din perspectiva operatiunilor, cat si a echipei. Noul sediu raspunde nevoilor noastre actuale de spatiu si, in acelasi timp, ne satisface si necesitatile pe termen mediu si lung, ce vor aparea odata cu implementarea strategiei noastre de dezvoltare. Studiem posibilitatea de a extinde suprafata inchiriata in viitor, considerand ritmul de crestere al operatiunilor noastre. Pana la finalul acestui an, echipa locala a CitiFinancial va creste cu 28%, ajungand la 510 persoane”, declara John Hays, director al diviziei CitiFinancial in Romania.

CitiFinancial a fost lansata pe piata romaneasca in 2003 si a cunoscut o dezvoltare agresiva in special in ultimii doi ani. Numai in 2007, distributia CitiFinancial a avut o crestere de 56%, ajungand la 89 de locatii. Acum, divizia de finantare persoane fizice isi deserveste clientii prin 39 de agentii si peste 650 de agenti de vanzari directe localizati in 50 de centre de vanzari din intreaga tara. in prezent, CitiFinancial ofera credite de nevoi personale cu si fara garantie imobiliara, se mai arata in comunicat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos