CitiFinancial merge cu Steaua prin 19 orase

CitiFinancial merge cu Steaua prin 19 orase

Suporterii Stelei din intreaga tara au posibilitatea, in urmatoarele doua luni, sa isi sarbatoreasca echipa favorita la ei acasa. CitiFinancial, partener oficial al clubului Steaua Bucuresti, aduce caravana Steaua in 19 orase. Caravana stationeaza cate o zi intr-o locatie centrala din fiecare oras si le ofera fanilor stelisti ocazia sa participe la evenimente interactive dedicate

Suporterii Stelei din intreaga tara au posibilitatea, in urmatoarele doua luni, sa isi sarbatoreasca echipa favorita la ei acasa. CitiFinancial, partener oficial al clubului Steaua Bucuresti, aduce caravana Steaua in 19 orase. Caravana stationeaza cate o zi intr-o locatie centrala din fiecare oras si le ofera fanilor stelisti ocazia sa participe la evenimente interactive dedicate echipei lor.

„Caravana Steaua este parte a unui program mai amplu implementat de CitiFinancial in parteneriat cu FC Steaua, cu scopul de a-i recompensa atat pe suporterii stelisti, cat si pe ceilalti iubitori ai fotbalului pentru sustinerea acordata „sportului cu balonul”. Prin intermediul acestui proiect, Steaua si CitiFinancial intentioneaza sa ofere o noua bucurie stelistilor si iubitorilor de fotbal, in general”, a declarat John Hays, directorul CitiFinancial, divizie a Citibank Romania SA dedicata finantarii persoanelor fizice. „Programul se concentreaza pe fotbal si pe valorile acestui sport. Atat echipa CitiFinancial, cat si echipa Steaua au in comun valori precum succesul, traditia si performanta, asa incat definirea de noi modalitati prin care ii putem ajuta pe suporteri sa se implice tot mai mult in joc este foarte importanta pentru noi toti.”

Caravana Steaua vine in intampinarea suporterilor ros-albastri cu activitati interactive si le ofera acestora sansa de a castiga premii. Doritorii se pot inscrie la oricare dintre probele surpriza si isi pot demonstra calitatile de fotbalisti prin probe cu mingea. Persoanele care se inscriu la aceste concursuri beneficiaza de oferte speciale la cumpararea obiectelor promotionale cu Steaua. De asemenea, prin intermediul unui panou-imagine cu echipa Steaua in marime naturala, amplasat in apropierea caravanei, fanii stelisti vor avea posibilitatea de a se fotografia cu idolii lor. Fotografia poate fi ridicata apoi de la sediul CitiFinancial.

Orasele care vor fi vizitate de Caravana Steaua sunt Iasi, Focsani, Buzau, Bacau, Ramnicu-Valcea, Hunedoara, Targu-Jiu, Alba Iulia, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Braila, Barlad, Vaslui, Bistrita, Zalau, Cluj, Arad si Deva.

“Prin intermediul acestei caravane, CitiFinancial, divizia de finantare persoane fizice a Citibank Romania SA vine mai aproape de fanii Stelei din toata tara”, spune John Hays.

Citibank Romania S.A. a incheiat in 17 septembrie 2007 un contract pe 3 ani cu F.C. Steaua S.A., CitiFinancial, divizia de finantari persoane fizice, devenind partenerul oficial al clubului. Logo-ul CitiFinancial a aparut pentru prima data pe tricourile Steaua in data de 19 septembrie 2007, la meciul cu Slavia, de la Praga. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos