CitiBank reinvie creditul de nevoi. Ce credit iei fara adeverinta

CitiBank reinvie creditul de nevoi. Ce credit iei fara adeverinta

Citibank Romania a lansat un credit de ne­voi personale in lei, fara garantii sau avans, clientii putand imprumuta ma­xi­mum 60.000 de lei. Documentatia ceruta de banca este minima, iar in cazul in care salariul solicitantului este virat intr-un cont deschis la Citibank, acesta nu mai trebuie sa aduca fisa fiscala sau adeverinta de venit. Rata

Citibank Romania a lansat un credit de ne­voi personale in lei, fara garantii sau avans, clientii putand imprumuta ma­xi­mum 60.000 de lei. Documentatia ceruta de banca este minima, iar in cazul in care salariul solicitantului este virat intr-un cont deschis la Citibank, acesta nu mai trebuie sa aduca fisa fiscala sau adeverinta de venit.

Rata anuala a dobanzii este fixa pe in­trea­ga perioada de rambursare, cu o valoarea cuprinsa intre 13,99% (in situatia in care salariul net este virat intr-un cont deschis la banca) si 18,99%, iar comisionul de administrare este zero.

Citibank mai spune ca decizia bancii privind aprobarea creditului va fi co­mu­nicata solicitantului in termen de 24 de ore de la momentul depunerii documen­tatiei complete. „Principalul avantaj al imprumutului in lei oferit de Citibank este eliminarea riscului generat de fluctuatia cursului valutar. Astfel, clientul are posibilitatea de a gestiona impru­mu­tul in mod eficient, precum si de a opta pentru rambursarea in rate egale sau descrescatoare”, a declarat Mihaela Nacu, director Departament Credite Persoane Fizice la Citibank Romania.

Intre 9 iunie si 31 iulie 2011, pentru primele 20 de credite aprobate cu sume cuprinse intre 55.000-60.000 de lei, clientii castiga o vacanta de trei nopti pentru doua persoane la Viena sau Praga. Pentru restul creditelor aprobate in perioada campaniei, clientii primesc un voucher de cumparaturi pentru vacanta in valoare de 100 de lei. De asemenea, prin tragere la sorti, toti clientii din aceasta perioada au posibilitatea de a castiga o vacanta in Dubai pentru doua persoane.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos