Citibank a aranjat un credit de 80 mil. euro, pentru compania farmaceutica Fildas

Citibank a aranjat un credit de 80 mil. euro, pentru compania farmaceutica Fildas

Compania farmaceutica Fildas Group a contractat un imprumut sindicalizat de la 11 banci, in valoare de 80 de milioane de euro, pe cinci ani, suma urmand sa fie utilizata pentru finantarea capitalului rulant si a investitiilor grupului, a informat, miercuri, aranjorul creditului, Citibank Romania. Citibank a aranjat imprumutul, iar Deloitte Romania a actionat in calitate

Compania farmaceutica Fildas Group a contractat un imprumut sindicalizat de la 11 banci, in valoare de 80 de milioane de euro, pe cinci ani, suma urmand sa fie utilizata pentru finantarea capitalului rulant si a investitiilor grupului, a informat, miercuri, aranjorul creditului, Citibank Romania. Citibank a aranjat imprumutul, iar Deloitte Romania a actionat in calitate de consultant financiar pentru Fildas, se arata intr-un comunicat al bancii. Suma initiala pentru care a fost lansata tranzactia a fost de 60 de milioane de euro.

Membrii sindicalizarii sunt Alpha Bank Romania, Bancpost, Citibank Romania, Garanti Bank, HVB Tiriac Bank, Investkredit Bank, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, BRD Societe Generale, Unicredit Romania.

"Analistii previzioneaza, lucru confirmat si de catre noi, ca piata farmaceutica va continua sa creasca anual cu 15%. Acest imprumut sindicalizat ne va oferi resursele financiare necesare pentru a ne pozitiona ca lider in piata", a declarat in comunicat presedintele Fildas Group, Anca Vlad.

Compania Fildas a fost infiintata in 1991 si a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 200 de milioane de dolari.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos