Cine va fi noul sef al Asociatiei Romane a Bancilor

Cine va fi noul sef al Asociatiei Romane a Bancilor

Radu Ghetea va fi reales astazi in pozitia de presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, pentru al patrulea mandat consecutiv, mai multi bancheri declarand pentru MEDIAFAX ca in momente de criza nu este oportuna schimbarea conducerii asociatiei. Mai multi bancheri au confirmat pentru MEDIAFAX ca exista un curent de opinie clar conturat in favoarea actualului

Radu Ghetea va fi reales astazi in pozitia de presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, pentru al patrulea mandat consecutiv, mai multi bancheri declarand pentru MEDIAFAX ca in momente de criza nu este oportuna schimbarea conducerii asociatiei. Mai multi bancheri au confirmat pentru MEDIAFAX ca exista un curent de opinie clar conturat in favoarea actualului presedinte al ARB.

Subiectul a fost dezbatut inclusiv de presedintii de banci prezenti la intalnirea de marti de la Bruxelles, iar concluzia a fost ca Radu Ghetea, care ocupa si functia de presedinte al CEC Bank, va fi reales. "S-a convenit, intr-un fel, ca nici nu este bine sa se modifice conducerea in perioade de criza. Ghetea are deja si o anumita imagine publica", a spus unul dintre bancheri.

Presedintii bancilor comerciale se vor intalni joi in adunarea generala a Asociatiei Romane a Bancilor pentru a alege trei membri in Consiliul de Administratie al Asociatiei, pentru care au expirat mandatele, inclusiv pozitiile de presedinte si prim-vicepresedinte.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos