Cine va administra Banca Transilvania in urmatorii patru ani

Cine va administra Banca Transilvania in urmatorii patru ani

Horia Ciorcila, presedintele si fondatorul Bancii Transilvania (TLV), a mai primit un mandat de patru ani ca membru in Consiliul de Administratie (CA), alaturi de el fiind realesi in CA Robert Rekkers, directorul general al bancii, si Roberto Marzanati, care a a reprezentat in ultimii patru ani BERD, cel mai mare actionar al TLV, in

Horia Ciorcila, presedintele si fondatorul Bancii Transilvania (TLV), a mai primit un mandat de patru ani ca membru in Consiliul de Administratie (CA), alaturi de el fiind realesi in CA Robert Rekkers, directorul general al bancii, si Roberto Marzanati, care a a reprezentat in ultimii patru ani BERD, cel mai mare actionar al TLV, in board-ul institutiei de credit, a anuntat Ziarul Financiar.

Ceilalti patru membri ai CA sunt nume noi: Costel Ceocea, presedintele SIF Moldova, Peter Franklin, fost CFO al General Electric/GE Capital Paris, care a fost sustinut tot de BERD, Carmen Retegan, director general al Verida Credit, o institutie financiara nebancara controlata de un fond al Citigroup, si Radu Danut Palagheanu, un alt fondator al bancii, care a mai fost membru al CA inainte de 2006. Gabriela Grigore, care a reprezentat in ultimii patru ani SIF Banat-Crisana in CA al Bancii Transilvania, nu a mai primit un nou mandat din partea actionarilor. Propunerea inaintata de SIF Banat-Crisana si SIF Oltenia privind alegerea administratorilor prin metoda votului cumulativ nu a fost aprobata. Constantin Jeican, fostul presedinte al BT Asigurari, s-a retras din cursa. Pentru un mandat in CA a mai candidat si Corneliu Diaconescu, un medic din Ramnicu-Valcea.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos