Cine a preluat carma Omniasig dupa fuziunea cu BCR Asigurari ?

Cine a preluat carma Omniasig dupa fuziunea cu BCR Asigurari ?

Incepand cu 1 mai 2012 o noua firma de asigurari rezulatata din fuziunea diviziei de asigurari a BCR si Omniasig a devenit activa pe piata romaneasca. Sub denumirea de Omniasig Vienna Insurance Group, compania doreste sa-si mentina pozitia de lider pe piata de profil din Romania. Conform Daily Business obiectivul a fost pus in sarcina

Incepand cu 1 mai 2012 o noua firma de asigurari rezulatata din fuziunea diviziei de asigurari a BCR si Omniasig a devenit activa pe piata romaneasca. Sub denumirea de Omniasig Vienna Insurance Group, compania doreste sa-si mentina pozitia de lider pe piata de profil din Romania.

Conform Daily Business obiectivul a fost pus in sarcina unui consiliu director dualist, provenit din top managementul ambelor companii. Aceeasi sursa a dat publicitatii si numele celor care vor fi responsabili cu indeplinirea obiectivelor. In fruntea forului de conducere se afla fostul sef al BCR Asigurari, Mihai Tecau, care va colabora cu un consiliu format din:

-Artur Borowinskivice-presedinte
-Sergiu Loghinmembru
-Constantin Maricamembru
-Liviu Stoicescumembru
-Adina Adelmaiermembru
-Daniela Covacescumembru

Printre obiectivele noii entitati se numara si dezvoltarea de noi produse si servicii care sa aduca avantaje competitive in fata concurentei. Planurile de dezvoltare vor fi sustine pe o structura solida formata din 224 de sucursale si agentii. De asemenea, reteaua de 13.000 de agenti activi in toata tara va juca un rol activ in cresterea companiei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos