Cinci noi atacuri de phishing asupra Raiffeisen Bank

Cinci noi atacuri de phishing asupra Raiffeisen Bank

Nu trece saptamana fara un nou atac de phishing asupra clientilor Raiffeisen Bank. Atacurile de phishing s-au inmultit foarte mult in ultimii 2 ani, insa frecventa cu care astfel de atacuri se deruleaza la Raiffeisen este surprinzatoare. Iar acest lucru se intampla de aproape un an. Interesant este ca in ultimul week-end, clientii Raiffeisen Bank

Nu trece saptamana fara un nou atac de phishing asupra clientilor Raiffeisen Bank. Atacurile de phishing s-au inmultit foarte mult in ultimii 2 ani, insa frecventa cu care astfel de atacuri se deruleaza la Raiffeisen este surprinzatoare. Iar acest lucru se intampla de aproape un an. Interesant este ca in ultimul week-end, clientii Raiffeisen Bank au primit cinci e-mail-uri in numele institutiei de credit. Mesajele cu care au fost ademeniti clientii Raiffeisen Bank au vizat informatii despre o presupusa "incercare de spargere a bazei de date Internet Banking" si despre ultima campanie de promovare pentru depozite.

Doua dintre mesaje informau asupra faptului ca "departamentul de securitate Raiffeisen Bank a semnalat incercarea de spargere a bazei de date Internet Banking. Din acest motiv, pentru siguranta si buna desfasurare a tranzactiilor online, te rugam sa te inregistrezi in noua baza de date, cu o noua masura de siguranta care foloseste metoda de criptare a informatiilor utilizatorului de tipul SSL-Secure".

Celelalte trei mesaje aduceau in atentia clientilor ca "Avantaj la depozit! Banii tai prefera Raiffeisen Bank. Dobanzi de Top 3 la depozite in Lei si Euro! Din toate locurile prin care au trecut banii tai stiu unde le este cel mai bine. De aceea prefera Raiffeisen Bank. Deoarece ai deschis pana la 31 martie 2009 un depozit in Lei si/sau Euro pe trei luni, cu rata fixa si capitalizarea dobanzii la scadenta, ai castigat: 100 Euro premiul zilnic si sansa de a castiga premiul lunar – o excursie la Viena. Mai multe detalii privind premiile in Regulamentul promotiei".

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos