Christine Lagarde, noul director general al FMI

Christine Lagarde, noul director general al FMI

Ministrul francez de Finante, Christine Lagarde, a fost numita in functia de director al Fondului Monetar International, conform Reuters. Numirea lui Lagarde vine pe fondul unor presiuni din partea economiilor emergente care doreau stoparea dominarii acestui post de catre marile puteri. "Executivul FMI a desemnat-o pe Christine Lagarde drept noul director general al FMI pentru

Ministrul francez de Finante, Christine Lagarde, a fost numita in functia de director al Fondului Monetar International, conform Reuters. Numirea lui Lagarde vine pe fondul unor presiuni din partea economiilor emergente care doreau stoparea dominarii acestui post de catre marile puteri.

"Executivul FMI a desemnat-o pe Christine Lagarde drept noul director general al FMI pentru o perioada de cinci ani, incepand din 5 iulie 2011", se arata intr-un comunicat al institutiei financiare.
 

Victoria lui Lagarde a fost asigurata de anunturile de sustinere venite din partea Braziliei, Rusiei si Chinei precum, poate cel mai important, si din partea Statelor Unite.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos