Cele mai vanate joburi bancare

Cele mai vanate joburi bancare

Site-ul de recrutare on-line destinat exclusiv campaniilor de resurse umane din domeniul financiar-bancar, www.bankingjobs.ro, a monitorizat pe parcursul lunii martie 2008 toate aplicarile realizate de membrii inscrisi la anunturile de angajare postate de bancile partenere. Potrivit cercetarii, cele mai vanate posturi sunt cea de manager agentie si cea de casier. Pentru mai multe detalii despre

Site-ul de recrutare on-line destinat exclusiv campaniilor de resurse umane din domeniul financiar-bancar, www.bankingjobs.ro, a monitorizat pe parcursul lunii martie 2008 toate aplicarile realizate de membrii inscrisi la anunturile de angajare postate de bancile partenere. Potrivit cercetarii, cele mai vanate posturi sunt cea de manager agentie si cea de casier. Pentru mai multe detalii despre clasamentul celor mai vanate joburi bancare acceseaza www.bankingjobs.ro.

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos